Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
midsö elm sokagı serisindeki o en kötü ve yetersiz 2.film gibi.1.si sergio guzeldi

bu yönetimin miço'dan daha kaliteli 2 tane ortasaha alabileceğine inanmıyorum.

ayrıca doğru kurguda oyuncu profilinden dolayı gayet faydalı olacağını düşünüyorum. misal cicaldaunun youtube videosunda bile çöp olduğu belliydi, bu arkadaşın sorumluluk alan bir karakter olduğu kesitlerde belli oluyor.

miço benzeri dayanıklılığı yüksek, tekniği iyi, topsuz oyunda hareketli 6/8 numara arası bir transfer daha yaparsak, oliveyradan ofansta ciddi verim alabiliriz.

ne yazık ki en iyi senaryo bu gibi duruyor.

Ekli dosyayı görüntüle 170171
Ekli dosyayı görüntüle 170172
Ekli dosyayı görüntüle 170173

Marcao gelmeden yapılan yorumlarda burada. Yorumlarını alıntıladığım arkadaşlar kızmasınlar hepimizin böyle mesajları illaki vardır. Ama bu kadar ön yargı gerçekten anlamsız.
Marcao 22 yaşında bir potansiyeldi. Bu herif 30 yaşında herhangi bir icraatı yok. Rotasyon için geliyorsa eyvallah ama ilk 11 icin alınırsa yer bitiririz Giresun macinda

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ayrıca doğru kurguda oyuncu profilinden dolayı gayet faydalı olacağını düşünüyorum. misal cicaldaunun youtube videosunda bile çöp olduğu belliydi, bu arkadaşın sorumluluk alan bir karakter olduğu kesitlerde belli oluyor.

miço benzeri dayanıklılığı yüksek, tekniği iyi, toplu topsuz hareketli 6/8 arası bir transfer daha yaparsak, oliveyradan ofansta ciddi verim alabiliriz.

miço benzeri mi?
miço ne zamandan beri futbolda referans oldu?

Miçö’nün en göze batan istatistiği dripling, ligin 16. cısı.

Pas konusunda 37. sıra.
İkili mücadele kazanma 90. sıra
Top uzaklaştırma 171. sıra
Hava topu mücadelesi kazanma 192. sıra
twitterdaki monci vefat etmiştir bu istatistikleri gördüyse

miço benzeri dayanıklılığı yüksek, tekniği iyi, topsuz oyunda hareketli 6/8 numara arası bir transfer daha yaparsak, oliveyradan ofansta ciddi verim alabiliriz.

cicaldaunun videolardan bile çöp olduğu belliydi lafına hiç katılmıyorum zira herkes övüyordu. asunçao bile övüldü burada

@Sami Karakoç'un bizimle adi gecen orta sahalar listesi 20 orta sahayi gecmis olmali
bizim listede mico'nun kacinci sirada oldugunu oradan hesap edelim
haluk yürekli 2 haftadir bir seyler var diyordu.
liste uzadığı için spoiler içinde verdim

pedro
harit
xeka
gueye
sergio
diawara
midtsjø
grillitsch
ndombele
sanson
hadziahmetovic
amiri
carvalho
raskin
fernando
mendy
joao mario
bazoer
arambarri
evander
szymanski
moutinho
pijanic
onana
denis suarez
gagliardini
normann

gelenler:
sergio

ismi çıkan 27, gelen 1

v.00.8 updated on 27.7.22
sürüm notları: normann +fernando eklendi(unutulmuştu)

ne alaka simdi bu?
bence tartısılan konuyu anlamamıssın.
Marcao 22 yaşında bir potansiyeldi. Bu herif 30 yaşında herhangi bir icraatı yok. Rotasyon için geliyorsa eyvallah ama ilk 11 icin alınırsa yer bitiririz Giresun macinda

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben bunların hepsine katılıyorum. Ama adam daha sahaya çıkmadan adamı yerin dibine sokanlar var. Benim de hayal ettiğim bir oyuncu değil zira kimsenin aklına gelmez.

Ama Okan Hoca belli ki bir kurgu planlamış ve bu arkadaşı istemiş menajer önerisi değil gördüğümüz kadarıyla.

Bir bakalım transfer dönemi bittiğinde , belki sadece Cica’nın yerine alınmıştır. Önyargılı olmanın hiçbir yararı cidden yok.

Belli ki 6 numaradaki iddialı transferin süreci uzuyor (tahminim Gueye).

Lig başlayınca hala orta saha boş kalmasın diye ilk 1-2 maç oynayıp sonra yedeğe çekilecek Midtsjö alınmış.

Bu transfere bundan fazla anlam yüklemek kendimizi boş yere üzmek olur bana göre.

gecen sene genclik atesini yakacagiz diye düsünmüstük ama sezonu babel, pulgar ve gomis'le bitirdik, ki 2si simdi yok
yeniden güclü bir kadro kurmak icin tecrübeli, lider özellikleri olan performans oyuncusu tercih edecegimiz söylendi
micoyu 3 sene imzaladiktan sonra satma ihtimalimiz cok yüksek görünmüyor ve oyuncunun burada ne verecegi belli degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt