- 2 Temmuz 2011
- 137.538
- 58.583
- 5.488
sanson gelsin 8e yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oknöbette beraber agladıgım bir sürü insan var,miço gelirse sende katılacaksın
tam tersi menajer önerisi diyorlar. solbakken'in menajeri önermiş.Ben bunların hepsine katılıyorum. Ama adam daha sahaya çıkmadan adamı yerin dibine sokanlar var. Benim de hayal ettiğim bir oyuncu değil zira kimsenin aklına gelmez.
Ama Okan Hoca belli ki bir kurgu planlamış ve bu arkadaşı istemiş menajer önerisi değil gördüğümüz kadarıyla.
Bir bakalım transfer dönemi bittiğinde , belki sadece Cica’nın yerine alınmıştır. Önyargılı olmanın hiçbir yararı cidden yok.
Miçö’nün en göze batan istatistiği dripling, ligin 16. cısı.
Pas konusunda 37. sıra.
İkili mücadele kazanma 90. sıra
Top uzaklaştırma 171. sıra
Hava topu mücadelesi kazanma 192. sıra
Yaw yansaniz nolcak. Sizi sallayan mi var...takımın hocası kendi işine baksın
yangın bizim işimiz
ekmek cikmaz bugünkavga yoksa yatıyorum
hocam ikisi de sende deli gibi performans verdi. senden gittikten sana kazandırdıktan sonra kariyerinin hangi aşamaya gittiği çokta mühim değil bence
ağlama o zaman,istemiyorumİlk defa Sergen haklı bir konuda ağlayacağım şimdi
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yarın resmi imzalar atılınca gel, liseler arası meydan kavgası çıkacak muhtemelen. miçolar vs anti-miçolarkavga yoksa yatıyorum
Önce çayını iç helekavga yoksa yatıyorum
miço benzeri mi?
miço ne zamandan beri futbolda referans oldu?
@Mustafa Kalpakoğlu senin o verdiğin istatistiklere bakılırsa böyle bi herifi bırak okanı,yılmaz vuralın bile isteyeceği yok.menajer haberleri olabilir
çay noldu, kavga çıkar diye koydun boşa gittikavga yoksa yatıyorum