Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bunların hepsine katılıyorum. Ama adam daha sahaya çıkmadan adamı yerin dibine sokanlar var. Benim de hayal ettiğim bir oyuncu değil zira kimsenin aklına gelmez.

Ama Okan Hoca belli ki bir kurgu planlamış ve bu arkadaşı istemiş menajer önerisi değil gördüğümüz kadarıyla.

Bir bakalım transfer dönemi bittiğinde , belki sadece Cica’nın yerine alınmıştır. Önyargılı olmanın hiçbir yararı cidden yok.
tam tersi menajer önerisi diyorlar. solbakken'in menajeri önermiş.

okanın söylediklerine bakınca

-------gueye(onana)----------

evander------sergio

yedek:agoume,kerem atakan

vs olur,guzel olurdu

hocam ikisi de sende deli gibi performans verdi. senden gittikten sana kazandırdıktan sonra kariyerinin hangi aşamaya gittiği çokta mühim değil bence

Ama biz şu an alıcı konumundayiz garry 25 badou 26 sında geldi ve ilk parladiklari an satma imkanı bulup sepetledik.. midsjonun transfer yapması çok zor bizden sonra artık Araplar da almıyor manyak gibi..

Ben bu herife bedava olsa cidden ses etmezdim ..

Midso nasıl bir oyuncudur tam anlayamadım şu an için kafaları karıştıran belki de adama şimdilik ön yargılı yaklaşmamiza neden olan şey beklenti çok yüksekken alınıyor olması örneğin bugün Gueye açıklansa peşine Midso aciklansaydi burada bir çoğumuz görün bakın sezonun gizli kahramanı Midso olur, tam bir görev adamı, süper oyuncu aldık diye sayfalarca yorum yapardı ...

@Mustafa Kalpakoğlu senin o verdiğin istatistiklere bakılırsa böyle bi herifi bırak okanı,yılmaz vuralın bile isteyeceği yok.menajer haberleri olabilir

Farklı özellikleri var, daha çok driplinge meyilli, pası fena değil diyelim. Ama beklediğimiz farkı yaratacağını sanmıyorum bizde, ki zaten ihtiyaçımız yok şu an bu profile. Menajer sıkması tipik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt