Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.252
- 18.410
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu durumda sistemin nasıl oluyor? Kanatta kimi oynatacaksın? Forvet tek mi olacak? Baklava gibi dizmişsin çünkü bu 4 lü ile.orta saha rotasyonu Oliveira- Midtsjö - Beka - Evander olur sanırım
yedekler : Berkan - taylan - hamza - E.akbaba
cicaldaunun videolardan bile çöp olduğu belliydi lafına hiç katılmıyorum zira herkes övüyordu. asunçao bile övüldü burada
Midstjö geldi mi ki? Bu şekilde kesin konuşmak için henüz çok erken.Midtsjö'dan başka orta saha gelmez belki Evander olur
Kısacası bu senede 6 numarasız başlıyoruz lige
Haydi bakalım
Valla ben transfer işinde inancımı kaybettim renktaşMidstjö geldi mi ki? Bu şekilde kesin konuşmak için henüz çok erken.
Katılıyorum, elimizde daha çok bilgi vardı en azından.Pulgar kariyerli oyuncuydu. Pulgara hakaret olur bu söylem
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kesinlikle bizimki anormal olan. Mohamed'i 250bin Euro'ya kiraladık. Ozornwafor'u 100bin Euro opsiyonla kiraladık.Satılmasını istediği ilk oyuncu için bonservis ücretini arttırmak isteyen bir yönetim mi?Şaka gibi biz Diagne'yi beleşe gönderip üstüne bir de maaşının yarısını karşılıyoruz. Burada bir saçmalık var.