Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fmciler için Veiga vs Evander

1658905326776.webp

1658905347694.webp

Saygı konusunda gerçekten çok elit forum, türkçe kullanım konusunda da harika hatta yıllar önce çok daha kaliteliydi. Çok aşırı bilgili arkadaşlar da var saygım onlara sonsuz zaten fikir soruyoruz onlara da . Tabii herkes yorum yapacak ancak bilmiyorum görmedim izlemedim demek ayıp değil bizim insanımız da bu yok malesef.
Veigayi ızlemedim renkttas

Ben idda ediyorum başımızdakilerin kuracağı kadroda üç beş hafta sonra orta saha çok yumuşak kalıyor diye berkan oynamaya başlar.
Hatta yabancı sınırından dolayıda oynar berkan,taylan,ömer gibi adamlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla ben transfer işinde inancımı kaybettim renktaş

Haliyle beklentilerimi de minimize ediyorum

Midtsjö bile gelmeyebilir hiç şaşırmam artık
Olay zaten sadece transferde değil. Son yıllarda çok yaşıyoruz zaten bunu. deli gibi istediğimiz oyuncular gelse bile sistem içerisinde ya da buradaki performansları ile dökülüyorlar. O yüzden benim inancım şu yönde; Yeterli olabilecek kapasitede futbolun basit kurallarını yerine getirebilen pas kontrol, top tutma, drippling, pas atabilme gibi belli bir seviyede olan oyuncuları alıp sistem içerisinde hocanın da oyunculara verdiği özgüvenle performanslarının artmasını umut ediyorum. Çünkü, bu en basit futbol meziyetlerine sahip olamayan oyuncular var takımda. Mesela Taylan pası almayı beceremiyor. Berkan pas atmayı şut çekmeyi beceremiyor.

Uzun lafın kısası; Her mevkiye süperstardan ziyade her mevkiye ortalama ve ortalamının biraz üstü oyuncular ile problem takım oyunu işe çözülebilir.

Yani eğer 6 numaramız gerçekten bu adam olacaksa bütün camianın moralini dibe çekerek lige başlatan yönetimden bir şey beklememek lazım daha doğru düzgün transfer beceremeyen adamların gidip diğer sorunları çözeceklerini düşünmek fazla iyimserlik olur, başkan adaylarını her şeyden önce yalan makinesine sokak lazım bıktırdılar resmen...

Serhanın dediği yıldız forvet Dzeko olmasın...kontratın son yılı, lukaku geri döndü vs vs...haris ve edin 2 boşnak güzel olurdu...

Yani eğer 6 numaramız gerçekten bu adam olacaksa bütün camianın moralini dibe çekerek lige başlatan yönetimden bir şey beklememek lazım daha doğru düzgün transfer beceremeyen adamların gidip diğer sorunları çözeceklerini düşünmek fazla iyimserlik olur, başkan adaylarını her şeyden önce yalan makinesine sokak lazım bıktırdılar resmen...
Sergio,Dubois,Seferovic alan adamlara beceremeyen demek ağır olur sanki.

Sergio,Dubois,Seferovic alan adamlara beceremeyen demek ağır olur sanki.
Bazen tek bir yanlış hareket diğer doğruları da götürür, bu takımın kaç sezondur acı çektiği herkesin hem fikir olduğu tek bir bölgesi var orta saha ama sen tutup bu bölgeye öylesine bir adam alırsan sezon başlamadan camianın enerjisini düşürürsün bu hesapları yapamayan adamların iyi yönetim göstermesi imkansız.

Bazen tek bir yanlış hareket diğer doğruları da götürür, bu takımın kaç sezondur acı çektiği herkesin hem fikir olduğu tek bir bölgesi var orta saha ama sen tutup bu bölgeye öylesine bir adam alırsan sezon başlamadan camianın enerjisini düşürürsün bu hesapları yapamayan adamların iyi yönetim göstermesi imkansız.
Öylesine adam kim? Henüz kimseyi almadık Sergio dışında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt