Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.459
- 30.315
- 1.988
Fmciler için Veiga vs Evander
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veigayi ızlemedim renkttasSaygı konusunda gerçekten çok elit forum, türkçe kullanım konusunda da harika hatta yıllar önce çok daha kaliteliydi. Çok aşırı bilgili arkadaşlar da var saygım onlara sonsuz zaten fikir soruyoruz onlara da . Tabii herkes yorum yapacak ancak bilmiyorum görmedim izlemedim demek ayıp değil bizim insanımız da bu yok malesef.
Olay zaten sadece transferde değil. Son yıllarda çok yaşıyoruz zaten bunu. deli gibi istediğimiz oyuncular gelse bile sistem içerisinde ya da buradaki performansları ile dökülüyorlar. O yüzden benim inancım şu yönde; Yeterli olabilecek kapasitede futbolun basit kurallarını yerine getirebilen pas kontrol, top tutma, drippling, pas atabilme gibi belli bir seviyede olan oyuncuları alıp sistem içerisinde hocanın da oyunculara verdiği özgüvenle performanslarının artmasını umut ediyorum. Çünkü, bu en basit futbol meziyetlerine sahip olamayan oyuncular var takımda. Mesela Taylan pası almayı beceremiyor. Berkan pas atmayı şut çekmeyi beceremiyor.Valla ben transfer işinde inancımı kaybettim renktaş
Haliyle beklentilerimi de minimize ediyorum
Midtsjö bile gelmeyebilir hiç şaşırmam artık
Evander daha iyimiş
Direk Evander burada
Sergio,Dubois,Seferovic alan adamlara beceremeyen demek ağır olur sanki.Yani eğer 6 numaramız gerçekten bu adam olacaksa bütün camianın moralini dibe çekerek lige başlatan yönetimden bir şey beklememek lazım daha doğru düzgün transfer beceremeyen adamların gidip diğer sorunları çözeceklerini düşünmek fazla iyimserlik olur, başkan adaylarını her şeyden önce yalan makinesine sokak lazım bıktırdılar resmen...
Evanderin zihinsele bak abakusle bile toplama cikarma yapamaz bu
Zlatan olabilir mi? Başkanımın içinde ukde kalmış belli ki, her pisuvara işediğinde aklına geliyor olabilir.Serhanın dediği yıldız forvet Dzeko olmasın...kontratın son yılı, lukaku geri döndü vs vs...haris ve edin 2 boşnak güzel olurdu...
Bazen tek bir yanlış hareket diğer doğruları da götürür, bu takımın kaç sezondur acı çektiği herkesin hem fikir olduğu tek bir bölgesi var orta saha ama sen tutup bu bölgeye öylesine bir adam alırsan sezon başlamadan camianın enerjisini düşürürsün bu hesapları yapamayan adamların iyi yönetim göstermesi imkansız.Sergio,Dubois,Seferovic alan adamlara beceremeyen demek ağır olur sanki.
Öylesine adam kim? Henüz kimseyi almadık Sergio dışında.Bazen tek bir yanlış hareket diğer doğruları da götürür, bu takımın kaç sezondur acı çektiği herkesin hem fikir olduğu tek bir bölgesi var orta saha ama sen tutup bu bölgeye öylesine bir adam alırsan sezon başlamadan camianın enerjisini düşürürsün bu hesapları yapamayan adamların iyi yönetim göstermesi imkansız.
Mıdtsjö için konuşuyorum, ligin başlamasına 1 hafta kalmış bu adam şimdi gelirse rotasyon için gelmemiştir.Öylesine adam kim? Henüz kimseyi almadık Sergio dışında.