- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Henüz imza atmadı miço. Belki direk 6 gelir. Ben 3 yabancı orta saha almaya karşıyım ya da cigaldau gitsin o zaman alınsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir çok arkadaşım olayın özünü kaçırıyor. Youtuberlara daha fazla kulak verip onlara daha çok güvendikleri için Okan Hoca'nın sözlerini genelde gözardı ediyorlar. Avrupa'da olmayan bir takım, dandik bir ligde oynayan bir takım, ligde paraların ödenmediği için tehlikeli ülkeler arasında gösterilip tüm oyunculara sunulan bir takım, her ne kadar başkan cüzdan sallasa da takımın mali durumu bu olumsuzlukların üstesinden gelebilecek kadar yeterli seviyede değil.Sergio,Dubois,Seferovic alan adamlara beceremeyen demek ağır olur sanki.
Izledin mi? Benim hiç bilgim yok yabancı kaynaklarda okuduklarım dışında .Mıdtsjö için konuşuyorum, ligin başlamasına 1 hafta kalmış bu adam şimdi gelirse rotasyon için gelmemiştir.
Veiga götünü kaldırasıya 3 gün geçer abi evander alın daha iyi yav saçmalayın artık
Evet bizden 3 yediler 60 küsürde oyundan alındıMiço bizim milli maçta defansın önünde tek oynamış galiba
Başarılıydı demedim hocam evet yenmiştikEvet bizden 3 yediler 60 küsürde oyundan alındı

Hayır izlemedim ama videolara bakarak da iyi veya kötü demem benim takıldığım nokta taraftarı yükseltip bu tarz risk eşiği yüksek isimleri transfer etmek istemeleri.Izledin mi? Benim hiç bilgim yok yabancı kaynaklarda okuduklarım dışında .
Zaten onuda iddia etmedimBaşarılıydı demedim hocam evet yenmiştik![]()
O acıdan bakarsak biz de 5-6 yedik ama Sevilla Marcao 'yu aldıEvet bizden 3 yediler 60 küsürde oyundan alındı
Tamam hocamZaten onuda iddia etmedim

Risk eşiği neye göre yüksek? Az Alkmaar in 4 yıldır banko oyuncusu.Hayır izlemedim ama videolara bakarak da iyi veya kötü demem benim takıldığım nokta taraftarı yükseltip bu tarz risk eşiği yüksek isimleri transfer etmek istemeleri.
orta saha üçlüsü için demek istedimBu durumda sistemin nasıl oluyor? Kanatta kimi oynatacaksın? Forvet tek mi olacak? Baklava gibi dizmişsin çünkü bu 4 lü ile.