Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henüz imza atmadı miço. Belki direk 6 gelir. Ben 3 yabancı orta saha almaya karşıyım ya da cigaldau gitsin o zaman alınsın

Sergio,Dubois,Seferovic alan adamlara beceremeyen demek ağır olur sanki.
Bir çok arkadaşım olayın özünü kaçırıyor. Youtuberlara daha fazla kulak verip onlara daha çok güvendikleri için Okan Hoca'nın sözlerini genelde gözardı ediyorlar. Avrupa'da olmayan bir takım, dandik bir ligde oynayan bir takım, ligde paraların ödenmediği için tehlikeli ülkeler arasında gösterilip tüm oyunculara sunulan bir takım, her ne kadar başkan cüzdan sallasa da takımın mali durumu bu olumsuzlukların üstesinden gelebilecek kadar yeterli seviyede değil.

Olaylara bu şekilde bakmak lazım. Bu çerçevede de alınabilecek belli seviyedeki oyuncular için uğraşıldığını görüyorum.

Maliyetten konu açıyor sürekli yönetim ama göremedikleri şeyler var,Mantıklı hamleler yapsak bu kadar transfere bile gerek yok. Diyorlar ki hem stoper hem ön libero alacaz,mesela Florian alsaydık ön libero oynardı stoperi yedeklerdi ekstra masrafa gerek yoktu. Yine ön libero yedekleyecek adam alırdın ona zaten şimdide bakıyosun.

Mesela elinde Seferovic,Gomis var kanat-forvet oynayacak bi adam alsan hem kanatı hem forveti yedekler zaten 2 kulvardasın. Nerden baksan 2 mevkiden feragat ediyosun 1 milyon Euro yıllık vereceğini düşünsek şimdi şu mevkilere 2 milyon Euro karın vardı. Günlerce çingene pazarlığı yapacağına al sana mis gibi kar.

Florian için 45 gündür antrenman yapmadı diyorlar ee sen ilgilendiğinde bu adam 30 gündür yapmıyordu o zaman niye ilgilendin ? Veya 1 ay sonra maç yapabilecek Evanderi neden bekliyorsun hala ?

Trabzonspor'da Fredrik Midtsjö Sürprizi​

Trabzonspor'un ilgisinden çok memnun

26.10.2016, 17:31

Trabzonspor'da Fredrik Midtsjö Sürprizi

Trabzonspor, Norveç'in Rosenborg takımında forma giyen Fredrik Midtsjö ile ilgileniyor.
Bir süredir Nuri Şahin ve Charleroi'da forma giyen Benavante'nin peşinde koşan Trabzonspor'un yeni hedefinin Norveç'in Rosenborg takımında forma giyen Fredrik Midtsjö olduğu iddia edildi.
Norveç Milli Takımı'nda da forma giymeyen başlayan 23 yaşındaki oyuncu için bordo-mavililerin, Basel, Lille ve Anderlecht ile yarıştığı iddia edildi. Norveç'te TV2 kanalına konuşan Midtsjö'de bahsedilen takımların kendisiyle ilgilenmesinden keyif aldığını söyledi.

Miço bizim milli maçta defansın önünde tek oynamış galiba

Bari Lemina gelsin. Performansından yana soru işareti yok sakatlanmasın diye dua ederiz sakatlanırsada şu Norveçli oynar napalım. Sadece Norveçliyi alıp merkez transferini kapatırsak geçmiş olsun Okan devreyi göremez

Danimarka norveç isveç ten 6 Evander ali akman yeterli gibi..gidene göre kanat

Bu durumda sistemin nasıl oluyor? Kanatta kimi oynatacaksın? Forvet tek mi olacak? Baklava gibi dizmişsin çünkü bu 4 lü ile.
orta saha üçlüsü için demek istedim
kanatları kanat forvet olarak düşündüm renktaş.
orda da kerem - yunus - morutan ve gelirse yeni transferler olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt