- 26 Kasım 2012
- 179.410
- 241.781
- 5.688
Slm. Kaptan Corelli'nin mandolini gibi bir gün olması dileğiyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerim başı dick yürürDik duruyoruz Çünki bogazimiza kadar poka battık..!
Tamam abi saol dersimi aldimBen bunları herzaman yazabilirim çünkü düşüncelerim böyle. Sen rahatsız oluyorsan engelleme seçeneği var. Alıntılamama seçeneği var. Benim neyi ne kadar yazicagimin yada ne yazmiycagimin kararını verecek insan sen misin? Bak tek kelime diyorum kurallar çerçevesinde istediğimi istediğim kadar yazarım. Terbiyesizce tartiscaksan alintilamayacaksin. İnsan gibi yazicaksan yazarsın. Yanlış bir fikrim varsa düzelmeye çalışmakta senin görevin değil. Pardonda kendini Robin Hood filan mı sandın yoksa? Yani sen herhangi birisin sadece başka bişey değil. Kendini insanlara ders verebilcek seviyede görme derim. Çok komik oluyo. Şimdi alintilamana gerek yok. Fikirlerini yazar geçersin gerisi seni baglamaz.
videolarımı özledin mi?Günaydın Kasımpaşa karşısında tarih yazan büyük Cimbomun büyük taraftarı
Yav ne kalıcak romantizmi bırakın gedson iyi topçu geldi oynadı gitti ama Beşiktaş’a gittikten sonra sergilediği tuttum ne kadar karaktersiz olduğunu ortaya koydu yeni adamın gedsonun amacı Galatasaray değildi bendica da üç kurşa oynamak yerine Türkiye’de zengin olmaktı Kasımpaşa istesin aynı şartlarda orayada giderdi bu gereksiz romantizmden vazgeçinBurak Elmas Gedson u da mundar etti . Galatasaray gibi takım varken Beşiktaş’ta ne işi vardı adamın . Eminim aklı bizde kalmıştır Gedson un
Yav bir topcu baska takima top oynamaya giderse karaktersiz mi oluyor kardeşim. Pirlo en büyük alagavat o zaman. Sergende şerefsizin onde gideni.Yav ne kalıcak romantizmi bırakın gedson iyi topçu geldi oynadı gitti ama Beşiktaş’a gittikten sonra sergilediği tuttum ne kadar karaktersiz olduğunu ortaya koydu yeni adamın gedsonun amacı Galatasaray değildi bendica da üç kurşa oynamak yerine Türkiye’de zengin olmaktı Kasımpaşa istesin aynı şartlarda orayada giderdi bu gereksiz romantizmden vazgeçin