Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca ile ilgili şüphelerim vardı ama dünkü basın toplantısı tam anlamıyla kaliteydi.Aktüel ve çok netti olumsuz yönleri de dile getirdi direkt çok hoşuma gitti.

Berkan da dinamik bir topçu. Inşallah hocam bi kaç özelliği daha olan birini seçer

Dun okanin grilisch hakkinda soylediklerini gordum

Tam bir facia yok hazir degilmisde filan :)

Bjkye gider adamlar atibayi emekli etmeden yeni atibalarini almis olurlar bol bol skor uretir bakarsiniz oyle

Yok hizli degilmis filan 😂 dinamik degilmis

Gecen sene pva tek transferimiz dedigimde kizanlar olmustu gorduk

Grilisch gelseydi bu sene ki en iyi transferimiz olurdu

Deseler sakatlik sorunu var amenna ama diger bahaneler yok hazir degil ( 3 haftalik is) yok karisi istemiyor yok babasi filan komik kere komik

Ayriyeten bizim defansif olarak en buyuk sorunumuz kanatlarimiz

Oyunun icinde hic yoklar

Istediginiz kadar ovebilirsiniz kerem ile yunusu ama gercekler bunlar, yunusu ayri tutayim birsz cabaliyor en azindan

Kerem ise tam bir futbol tembeli yalandan bi baski yapip defansif birsey yaptigini gostermeye calisip sonra pozisyonu takip etmiyor

Bu cocugun tek oynaxacagi yer 9,5 kanatda ise anca cok iyi bir sol icle oynayabilir bunun aciklarini kapatacak

(marcao bunun tilkiligini yemedi tabi ki suclu marcao oldu)

Takimi hem enine hem boyuna uzatiyorlar

Dun kpasa macini gece izledim

Yine ayni sorun devam ediyor kpasa cok guzel kullanmis o bosluklari

Ben bunları herzaman yazabilirim çünkü düşüncelerim böyle. Sen rahatsız oluyorsan engelleme seçeneği var. Alıntılamama seçeneği var. Benim neyi ne kadar yazicagimin yada ne yazmiycagimin kararını verecek insan sen misin? Bak tek kelime diyorum kurallar çerçevesinde istediğimi istediğim kadar yazarım. Terbiyesizce tartiscaksan alintilamayacaksin. İnsan gibi yazicaksan yazarsın. Yanlış bir fikrim varsa düzelmeye çalışmakta senin görevin değil. Pardonda kendini Robin Hood filan mı sandın yoksa? Yani sen herhangi birisin sadece başka bişey değil. Kendini insanlara ders verebilcek seviyede görme derim. Çok komik oluyo. Şimdi alintilamana gerek yok. Fikirlerini yazar geçersin gerisi seni baglamaz.
Tamam abi saol dersimi aldim 😀 ne uzattin varya devlet meselesi yaptin

Alamadığımız her oyuncu için bahaneler aynı;

* Anlaşma tamamdı, Menejer bozdu.
* Sakatlığı araştırılıyor
* Daha iyisini bakıyoruz
* Oyuncu hazır değil bize hazır oyuncu lazım

Ve sürekli Başkan Çıkıp Taraftar Sabırlı Olsun diye.

Gündem ise hem Galatasaray Adası..

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak Elmas Gedson u da mundar etti . Galatasaray gibi takım varken Beşiktaş’ta ne işi vardı adamın . Eminim aklı bizde kalmıştır Gedson un
Yav ne kalıcak romantizmi bırakın gedson iyi topçu geldi oynadı gitti ama Beşiktaş’a gittikten sonra sergilediği tuttum ne kadar karaktersiz olduğunu ortaya koydu yeni adamın gedsonun amacı Galatasaray değildi bendica da üç kurşa oynamak yerine Türkiye’de zengin olmaktı Kasımpaşa istesin aynı şartlarda orayada giderdi bu gereksiz romantizmden vazgeçin

Yav ne kalıcak romantizmi bırakın gedson iyi topçu geldi oynadı gitti ama Beşiktaş’a gittikten sonra sergilediği tuttum ne kadar karaktersiz olduğunu ortaya koydu yeni adamın gedsonun amacı Galatasaray değildi bendica da üç kurşa oynamak yerine Türkiye’de zengin olmaktı Kasımpaşa istesin aynı şartlarda orayada giderdi bu gereksiz romantizmden vazgeçin
Yav bir topcu baska takima top oynamaya giderse karaktersiz mi oluyor kardeşim. Pirlo en büyük alagavat o zaman. Sergende şerefsizin onde gideni.

Adamin amaci niye Galatasaray olsun zaten dünyanın en kisa profesyonel süreli mesleklerinden birini yapiyorlar, bir sakatlansa maasi hayvan gibi düşüyor.
Gidip bjk de top oynadı diye terbiyesiz ahlaksiz mi oldu, senin su andaki TD zamaninda biz futbolu spor icin oynamiyoruz dedi bedelsiz intere gitti, sonra döndü bjk de oynadı. Okanda namussuz o zaman

Topcuya parasini verirsin gelir oynar. İtalyanin 3 büyükleri sürekli kendi arasinda alisveris takas yapıyorlardı bir ara, birbirlerine bonservis ile oyuncu veriyorlardı. Butun italya göt mu oluyor bu durumda.

Adam oynayacağı takima gitti iste uzatmanin alemi yok

Okan hocanın açıklamarını dinledim tekrar

Orta sahaya sürekli 1 Transfer daha diyor sürekli.

Korkarım ki tek 6 no transferiyle geçiştirecekler ortayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt