- 3 Haziran 2015
- 54.080
- 62.157
- 3.963
Ona bakarsan Ömer Bayram da dinamikEtebo? Yerinde duramıyordu hınzır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona bakarsan Ömer Bayram da dinamikEtebo? Yerinde duramıyordu hınzır
O yüzden dedim kastı neOna bakarsan Ömer Bayram da dinamik
Burak elmas da biraz akil olsa terimi sezon sonuna kadar tutup başarısızlığı onun üzerine birakarak kendi başkanlık yolunu açardı ya da terimi gonderdikden sonra torrent gibi kariyeri 2. Adamlikdan oteye geçmemiş takim çalıştırma tecrübesi futbola bomba muamelesi yapilan abd olan adami alel acele getirmezdi. Kendi sonunu hazırladı bu kadar sacma sapan kararlarla. Gedson mevzsu da her yerde çıktı bu kiralama olayı klübe yakin olan terime yakin olan herkes bahsediyor. Almamak tamamen kin gudme terimin istediği oyuncu diye her yolu denediler almamak için. ahmet buluta transfer tamam diyip telefonlarına çıkmamışlar kac hafta sonra beşiktaş mevzusu olunca rakip takimin yöneticisine arayip soruyorlar ilginiz var mi diye bu kadar is bilmez bir yonetimdi.Ben o işe net inanmıyorum. Burak başarısız olmayı istemeyecek kadar akıllı herif. Hatta kulübün geçen seneki genç yapılanmasında 1. Derecede parmağı olan kişi kendisi.
Terim istedi anlaşıldı diye bozacağını düşünmüyorum çünkü o kadar olay üzerine başarısızlıkta terim değil elmas ihraca kadar gidecegini de biliyordu.
O yüzden değil gedson fulya terim bile takıma katkı sağlayacağını gisetse getirirdi.
Başarı için 5 aylık 3 milyon ödemek işine gelirdi keza pulgara da bayagı para ödedik.. Hele terim sonrası taraftarla tek barışabileceği olay gedson olayıydı. Öyle opsiyonlu kiralama imkanı olsaydı ilk o transferi yaptıracağını düşünüyorum.
Sonra florentinoyu 18 milyon opsiyonla gönderen takımın gedson için tamam uzun vadede 8 milyona gel al hatta 1.5 sene de kirala diyeceğini sanmıyorum.
O transfer hikayesinde var bir problem.
Sami horlayarak uyuyordur simdi
Ama yine de bazı hususlarda ciddi fark varoynadığı ligler çok farklı bence bu karşılaştırma doğru olmaz.
Çok iyi buldum. Bu haliyle oynadığı sürece formayı başkasına vermek haksızlık olur açıkçası.renktaşlar günaydın
dünkü maçta emre akbabayı nasıl buldunuz
Okan Buruk: "Mevcut oyuncularımızdan farklı, daha dinamik bir oyuncu. Sadece dinamik ve atlet olması yetmiyor. Topu da iyi kullanan oyuncu istiyoruz. Tabii o zaman 50 milyon euro oluyor. Orada zorlanıyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var."Top tutan mı
Dinamo mu
Savaşçı mı istiyor hoca 6 ya acaba?
Hocam direkt Melo istiyor ama 50 m avro öylesi diyor. Bence dinamo savaşçı ama ayağı pek iyi olmayan bir profil bulacağızTop tutan mı
Dinamo mu
Paramız olacakda hocama Kante alıp bu işi temizinden çözeceğiz.Okan Buruk: "Mevcut oyuncularımızdan farklı, daha dinamik bir oyuncu. Sadece dinamik ve atlet olması yetmiyor. Topu da iyi kullanan oyuncu istiyoruz. Tabii o zaman 50 milyon euro oluyor. Orada zorlanıyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var."
böyle bişey isitiyo kanka, ndombele gueye gibi bşey
guaye ndombele çok uçuk bize onların fakiri lazım defoları olanOkan Buruk: "Mevcut oyuncularımızdan farklı, daha dinamik bir oyuncu. Sadece dinamik ve atlet olması yetmiyor. Topu da iyi kullanan oyuncu istiyoruz. Tabii o zaman 50 milyon euro oluyor. Orada zorlanıyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var."
böyle bişey isitiyo kanka, ndombele gueye gibi bşey
Atibanın gencini istiyoTop tutan mı
Dinamo mu
Miço olabilir bu pozisyonda sanki. Tahminim maliyet olarak en uygunu olacak.Hocam direkt Melo istiyor ama 50 m avro öylesi diyor. Bence dinamo savaşçı ama ayağı pek iyi olmayan bir profil bulacağız
Var mı aklında benzer profil?Atibanın gencini istiyo
Bence ne olursa olsun nefret Galatasaray taraftarı üzerine etki etti bende bu şekilde düşünüyorum ben Galatasaray’ı çok seven bi insanım mesela benim için hayattaki bir çok şeyin önündedir tabi elin portekizlisinden bunu beklemiyorum ama bu kadar taraftarın sevgilisi bir herifken niye Rize kardeşim net art niyet var gedsonda bunun kasıtlı bi parçası Rize’den başka kulüpmü yoktu git paşaya antalyaya falan madem ben istemiyorum Rize’yi de tamamen misilleme yaptılar oda kinini kustuEmpati yapmak lazım. Rize ye gitmesi 5 6 ay futbol oynamamasından dolayı. Ben olsam ben de bu şekilde kinlenebilirdim. Hele ki biz gedson dan ziyade hzır topçu almak istiyoruz deyip pulgar gibi bir adamı alınca herhalde daha da kinlenmiştir.