Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acil 3 kaliteli topçu daha alıp, takım olmaya başlamamız lazım.

Dün ki takımı hiç beğenmedim

Belli sekanslardaki bireysel performanslar harici ortada konuşulacak bir şey yok

renktaşlar günaydın
dünkü maçta emre akbabayı nasıl buldunuz
Emre akbaba diri olduğunda gayet verimli oynuyor. Dün de iyiydi. Hatta 2. yarı sol arkada gelip top kapıp topu ileri taşıması beni çok memnun etti. Ancak sakatlıklardan dolayı defansif olarak biraz daha ürkek oynuyor. İlk zamanlarında defansif açıdan da iyiydi.

Almanya'da oynayan ilgilendiğimiz bir stoper varmış. Anladığım kadarıyla genç. Nelsson'u bile satıp ona yatırım yaparım, o kadar iyi diyor sayın kelleci. Kim ola ki bu?

Ayriyeten bizim defansif olarak en buyuk sorunumuz kanatlarimiz

Oyunun icinde hic yoklar

Istediginiz kadar ovebilirsiniz kerem ile yunusu ama gercekler bunlar, yunusu ayri tutayim birsz cabaliyor en azindan

Kerem ise tam bir futbol tembeli yalandan bi baski yapip defansif birsey yaptigini gostermeye calisip sonra pozisyonu takip etmiyor

Bu cocugun tek oynaxacagi yer 9,5 kanatda ise anca cok iyi bir sol icle oynayabilir bunun aciklarini kapatacak

(marcao bunun tilkiligini yemedi tabi ki suclu marcao oldu)

Takimi hem enine hem boyuna uzatiyorlar

Dun kpasa macini gece izledim

Yine ayni sorun devam ediyor kpasa cok guzel kullanmis o bosluklari

muslera

dubois nelsson bardakcı pva

6numara oliviera

yunus----------------------------transfer

-------------kerem

seferovic​

acil 3 kaliteli topçu daha alıp, takım olmaya başlamamız lazım.

Dün ki takımı hiç beğenmedim

Belli sekanslardaki bireysel performanslar harici ortada konuşulacak bir şey yok
Dün akşam ki maç özelinde bir kaç kelam edelim. İlk yarı çok eksik oynadık. Gomis, Omar ve Berkan yok gibi idi. Gomis'in sadece ilk golde topu Kerem'e yuvarlaması dışında faydasından çok zararı vardı. Omar' da o bölge için ne kadar yetersiz olduğunu dün çok açık şekilde gösterdi. Okan Hoca'nın ilk 11 indeki yanlışı da bence Omar yerine Ali Turap'a şans vermemesi oldu. BNitekim maç daha başlamadan önce Seferoviç ve Dubois'in 60 ya da 70 de oyuna gireceğini tahmin etmiştim. Bu değişiklikler olduktan sonra bir canlanma oldu takımda. Bu durumda Berkan'da biraz daha verimli gözüktü maç içerisinde ama yine de 11 oyuncusu olmadığı net bir şekilde belli. Bu 2 değişikliğin 60. dk da olması Sergio'nun da yorgunluk dönemine denk gelmesine sebep oldu. Bence ana kadro ile sahaya çıktığında daha çok değerlendirilmeli. İlgimi çeken nokta PVA ve Nellson un performansları. Hoş Nellson'u sağında Dubois PVA yi da önünde Berkan harici biri ile değerlendirmek gerekiyor.

Gelelim uzun lafın biraz daha uzununa. Geriyi toparlayabilecek bir 6 numara oyun sistemi içerisinde sağ ve sol beke daha fazla özgürlük tanıyacak ve ataklarda daha etkin kullanımına fırsat verecektir. Önündeki Sergio'nun daha hücum ağırlıklı oyun isteğine destek vererek verimini arttıracaktır. stoperlerin de anlık olarak rakip hücum oyuncuları ile karşı karşıya kalmasına engel olacaktır ki Nellson'u da Abdülkerim'i de pozisyonlarının çok önünde adam karşılamak zorunda kaldıklarını bir kaç kez gördük.

Ya ben bu kadrodan sıkıldım hepsini yollayıp baştan kadro kuralım baya tatlı oluyor hem bol bol transfer nöbetin de takılırız ne güzel

Hocanın konuşmalarını dinledim.

Çok güzel akıcı ve doğru tespitler ile dolu bir maç sonu değerlendirmesi olmuş.

Eksikleri net görebilen ve rahat ifade edebilen bir hoca görmeyeli çok olmuştu.

Bu gelecek adına mutluluk verici.

Grillitsch konusunda ki yorumunu merakla bekliyordum ki o konuda da çok doğru bir bakış açısı ile yaklaştı. Geçen sezon maç kaçıran, sezon öncesi idmanını 1 aydır yapmayan futbolcu için bu kadar tantanaya sırf 6 numara diye gerek yok.

Orta sahaya Melo seviyesinde biri alınmalı.

Rabiot, Ndombele vb bir oyuncu alıp önlerine de versatile bir oyuncu takviyesi yapmalıyız.

Rabiot (veya muadili)
Gezgin Forvet (2. Forvet, kanat forv.)
Stoper
Yerli Orta Saha (Taylan yerine)
Yerli Forvet

Bunlar ilk etapta yeterli olur.

Ayriyeten bizim defansif olarak en buyuk sorunumuz kanatlarimiz

Oyunun icinde hic yoklar

Istediginiz kadar ovebilirsiniz kerem ile yunusu ama gercekler bunlar, yunusu ayri tutayim birsz cabaliyor en azindan

Kerem ise tam bir futbol tembeli yalandan bi baski yapip defansif birsey yaptigini gostermeye calisip sonra pozisyonu takip etmiyor

Bu cocugun tek oynaxacagi yer 9,5 kanatda ise anca cok iyi bir sol icle oynayabilir bunun aciklarini kapatacak

(marcao bunun tilkiligini yemedi tabi ki suclu marcao oldu)

Takimi hem enine hem boyuna uzatiyorlar

Dun kpasa macini gece izledim

Yine ayni sorun devam ediyor kpasa cok guzel kullanmis o bosluklari
Dünkü maçı baz alırsan yanılırsın çünkü hiç gelmedi geriye. Hazırlık maçı olmasına bağlıyorum normal maçlarda daha kompakt oynuyor özellikle zorluk seviyesi daha fazla olan maçlarda hiç bu kadar boş bıraktığını göremezsin.

Onun dışında hücumda takımın boyunu uzatması zaten iyi bir şey. Rakibin savunma hattını o kadar geriye atmak zorunda kalıyor ya da çizgiye kadar genişliyor. Bu sene de en uçta Kerem olacaktır muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt