Furkan Efeli
Sarı Üye
- 26 Haziran 2011
- 961
- 759
- 1.853
Öyle bir anlattı ki nelsson'a 5 mil euro teklif varsa yine de sat al, o kadar iyi deyince merak ettim doğrusu.Yusuf + Sorloth diyordu geçende de. Kaynakları pek sağlam değil yani![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir anlattı ki nelsson'a 5 mil euro teklif varsa yine de sat al, o kadar iyi deyince merak ettim doğrusu.Yusuf + Sorloth diyordu geçende de. Kaynakları pek sağlam değil yani![]()
Lemos gelmeden önce de ligin en iyi stoperi olur diyorduÖyle bir anlattı ki nelsson'a 5 mil euro teklif varsa yine de sat al, o kadar iyi deyince merak ettim doğrusu.
Aradım ama telefonu meşguldü. Geri dönüşü bekliyorum.Herkese günaydın harit den haber yok mu![]()
Hazırlık maçlarına göre cevap verirsem hem sayısal hem de kalite olarak yeterli. Bardakçı getirebileceğimiz bir çok yabancı oyuncudan daha kaliteli olduğunu sezon içerisinde gösterecektir diye düşünüyorum. Tabi ki taraftar yerli olduğu için ilk hatasında falan yemezse.Nelsson, Bardakcı, Luyindama ile Baltacı, Arslan, Bayram üçlüsünden birinin olduğu stoper rotasyonu lig için yeterli mi?
Luyi'nin kalıp kalmayacağı net değil yeni adamlara bakılıyorsa sebep budur. Giresunspor Taylan ile Luyi'yi istemiş diye haberler vardı.Nelsson, Bardakcı, Luyindama ile Baltacı, Arslan, Bayram üçlüsünden birinin olduğu stoper rotasyonu lig için yeterli mi?
Herşey para olabilir ama en büyük Cimbom Rahmi efendi !!!hersey para be dogu
mehhhhHerşey para olabilir ama en büyük Cimbom Rahmi efendi !!!
HayırlısıAradım ama telefonu meşguldü. Geri dönüşü bekliyorum.![]()
Istatistikler yaniltici olabilir hollanda ligi tirt bir lig ama bu analizi izle oyuncu hk bir fikir olusur kafanda. Leminayi ztn taniyorsun@Sami Karakoç yorumlar mısın
Rize 6 ay onatmak için 2m verdi adama. Şaka değil gerçek. Burada nefret, art niyet varsa Rize başkanı ve ona sponsor olanlardadır. Galatasaray düşmanlığı ile beslenip sistem kurarak ortaklık yapan alçaklardadır.Bence ne olursa olsun nefret Galatasaray taraftarı üzerine etki etti bende bu şekilde düşünüyorum ben Galatasaray’ı çok seven bi insanım mesela benim için hayattaki bir çok şeyin önündedir tabi elin portekizlisinden bunu beklemiyorum ama bu kadar taraftarın sevgilisi bir herifken niye Rize kardeşim net art niyet var gedsonda bunun kasıtlı bi parçası Rize’den başka kulüpmü yoktu git paşaya antalyaya falan madem ben istemiyorum Rize’yi de tamamen misilleme yaptılar oda kinini kustu
Şöyle okkalı bir wow'u hakettin gibi ne dersin ?mehhhh
yollaŞöyle okkalı bir wow'u hakettin gibi ne dersin ?