Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson, Bardakcı, Luyindama ile Baltacı, Arslan, Bayram üçlüsünden birinin olduğu stoper rotasyonu lig için yeterli mi?

Nelsson, Bardakcı, Luyindama ile Baltacı, Arslan, Bayram üçlüsünden birinin olduğu stoper rotasyonu lig için yeterli mi?
Hazırlık maçlarına göre cevap verirsem hem sayısal hem de kalite olarak yeterli. Bardakçı getirebileceğimiz bir çok yabancı oyuncudan daha kaliteli olduğunu sezon içerisinde gösterecektir diye düşünüyorum. Tabi ki taraftar yerli olduğu için ilk hatasında falan yemezse.

Bence ne olursa olsun nefret Galatasaray taraftarı üzerine etki etti bende bu şekilde düşünüyorum ben Galatasaray’ı çok seven bi insanım mesela benim için hayattaki bir çok şeyin önündedir tabi elin portekizlisinden bunu beklemiyorum ama bu kadar taraftarın sevgilisi bir herifken niye Rize kardeşim net art niyet var gedsonda bunun kasıtlı bi parçası Rize’den başka kulüpmü yoktu git paşaya antalyaya falan madem ben istemiyorum Rize’yi de tamamen misilleme yaptılar oda kinini kustu
Rize 6 ay onatmak için 2m verdi adama. Şaka değil gerçek. Burada nefret, art niyet varsa Rize başkanı ve ona sponsor olanlardadır. Galatasaray düşmanlığı ile beslenip sistem kurarak ortaklık yapan alçaklardadır.

İyi nöbetler.

6 no, 10 no + 1 adet yedek ortasaha. 1 adet kanat 1 adet forvet geldi mi?

kırık kontenjanı dolmadı demi daha.. yok mu şöyle takımı bir güzel sabote edecek ucuz yollu yetenekli biri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt