Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya hani 10 numara kalmamıştı futbolda. Niye herkes 10 numara diye çıldıriyor, anlamadım.

Bu miço aradığımız adam olabilir yaşı çok genç sayılmaz belki satamayiz lakin 1 tane 90dk maçı izledim stoperlerin önünde tam bir savaşçı adam teknigide fena değil imkanı varsa lig başlamadan almaliyiz

Dün şöyle bir enstantene dikkatimi çekti.

Kasımpaşa kalecisi topu orta alandaki oyuncuya gönderdi, önde baskı yapan Gomis ve Akbaba oyundan düştü ve arkaları bomboş kaldı. Bir tane oyuncumuz oraya basmadı ve Kasımpaşalı eleman rahat rahat oynadı ardından attığı pasla karşı karşıya kaçırdıkları pozisyon oluştu.

Orta sahamız yok derken tam olarak bundan bahsediyoruz sanırım.

Ekli dosyayı görüntüle 169872

Ekli dosyayı görüntüle 169873
Hazırlık maçı olmasınında etkisi var ayrıca bu iş tek oyuncu bazlı olmaz bu çalışılması gereken defalarca tekrarlanması gereken
bir olgu

Bu miço aradığımız adam olabilir yaşı çok genç sayılmaz belki satamayiz lakin 1 tane 90dk maçı izledim stoperlerin önünde tam bir savaşçı adam teknigide fena değil imkanı varsa lig başlamadan almaliyiz
6 oynayabiliyormuş ama asıl 8 numara. Sergio'nun yanında arı gibi çalışacak bir adammış. Sözleşmesi de bir yıl kalmış. Daha iyisini alamıyorlarsa olabilir bence de. Maç istikrarı da üst düzey, kolay kolay maç kaçırmıyor.

Florentino hazırlık maçlarına 11 başladı sürekli.

Yine mabaddan uydurma haberler. Bunu bile takip edemiyorlar.
Oynatmayacakları oyuncuları hazırlık maçlarında 11 oynatıyor Benfica. Geçen sezon Gedson yüzünden izlemiştim hazırlık maçlarını Ferro ve Gedson ve diğer bir çok yedek düşünülen sürekli oynuyordu. Sonra PSV CL eleme maçı geldi hiçbiri oynamadı.

Sergio'nun yanına hava toplarında da etkili birini istiyoruz herhald. Yoksa AZ'de ki eleman en azından alternatif orta saha olarak simdiye alınırdı.

Oynatmayacakları oyuncuları 11 oynatıyor Benfica. Geçen sezon Gedson yüzünden izlemiştim hazırlık maçlarını Ferro ve Gedson ve diğer bir çok yedek düşünülen sürekli oynuyordu. Sonra PSV CL eleme maçı geldi hiçbiri oynamadı.
Düzenli ilk 11 başladıklarını hatırlamıyorum arada hoca farkı da var. Weigl dışında da 6 numara alternatifleri yok gibi.

Dün akşam ki maç özelinde bir kaç kelam edelim. İlk yarı çok eksik oynadık. Gomis, Omar ve Berkan yok gibi idi. Gomis'in sadece ilk golde topu Kerem'e yuvarlaması dışında faydasından çok zararı vardı. Omar' da o bölge için ne kadar yetersiz olduğunu dün çok açık şekilde gösterdi. Okan Hoca'nın ilk 11 indeki yanlışı da bence Omar yerine Ali Turap'a şans vermemesi oldu. BNitekim maç daha başlamadan önce Seferoviç ve Dubois'in 60 ya da 70 de oyuna gireceğini tahmin etmiştim. Bu değişiklikler olduktan sonra bir canlanma oldu takımda. Bu durumda Berkan'da biraz daha verimli gözüktü maç içerisinde ama yine de 11 oyuncusu olmadığı net bir şekilde belli. Bu 2 değişikliğin 60. dk da olması Sergio'nun da yorgunluk dönemine denk gelmesine sebep oldu. Bence ana kadro ile sahaya çıktığında daha çok değerlendirilmeli. İlgimi çeken nokta PVA ve Nellson un performansları. Hoş Nellson'u sağında Dubois PVA yi da önünde Berkan harici biri ile değerlendirmek gerekiyor.

Gelelim uzun lafın biraz daha uzununa. Geriyi toparlayabilecek bir 6 numara oyun sistemi içerisinde sağ ve sol beke daha fazla özgürlük tanıyacak ve ataklarda daha etkin kullanımına fırsat verecektir. Önündeki Sergio'nun daha hücum ağırlıklı oyun isteğine destek vererek verimini arttıracaktır. stoperlerin de anlık olarak rakip hücum oyuncuları ile karşı karşıya kalmasına engel olacaktır ki Nellson'u da Abdülkerim'i de pozisyonlarının çok önünde adam karşılamak zorunda kaldıklarını bir kaç kez gördük.

Gomis artık son vuruşçu rolünde olmalı.boğuşmak onun lügatından çıkmalı.gücü yetmiyor artık ve buyüzden son vuruşlarda ,sprint atışlarda berbatlaşıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya hani 10 numara kalmamıştı futbolda. Niye herkes 10 numara diye çıldıriyor, anlamadım.
Çağ dışı bir futbol oynanıyor bizim ülkemizde. Adamlar merkez orta sahalardan hücum katılımı bekliyor oyunun iki yönünü oynamasını bekliyor biz daha 4-2-3-1 düzeninden kurtulamadık

Bir 10 yıl filan geriden takip ediyoruz Avrupa'da olan bitenleri ülke olarak

Ndombele 6 numara değil hiç bir zaman da olmadı. Tottenham dönemi ağırlıklı oynadığı yer 10 numara. Lyon dönemi ise Aouarla çift 8.

Rabiot da hiç bir zaman 6 numara olmadı, ofansif kimliği olan pasör ama temposuz bir adam.

İkisinin de brüt maaşı 10 m euro.

Hem oyuncuları tanımıyorsunuz hem de ihtiyacımız olan adam falan yazıyorsunuz çok garp. Maaşlarının %75ini kulüpleri karşılamayacaksa böyle adamlar asla alınamaz, alınmamalı da.
Rabiot'un açıklaması var. Ben 6 numara oynamak istemiyorum hücumda oynamak istiyorum diye. Bizim aradığımız adam değil zaten. Ndombele çok pahalı ve dediğin gibi 8.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt