Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü maçta en sevindigim kısım uzun süredir hasret kaldığımız hareketleri görmek oldu..
Kaç yıldır ilk kez pivot santrfor hareketleri görebilirim veya orta sahada hızlı düşünüp hızlı pas yapan bir orta saha gördük sağ bekte top ayağına yakışan ne yaptığını bile bir bek gördük mariano sonrası..
Tabi 45 dk asla ölçüt değil ama uzun süre sonra bunları görebilmek bile mutlu etti

Sizce Ismael ocak ayini görürmü? Besiktas bunu erkenden kovup, filozofu geri getirebilir gibi geliyor.

Kaça bırakırlar bunu sence? Sözleşmesinin son senesi, yaş 28.
4-5 istiyorlarmis ama bizimkiler hayatta vermez o parayi. Oyuncu da sozlesme uzatmayacagini gitmek istedigini belirttmis(twdeki azliler oyle soyluyor). Hazirlik maclarinda ve avrupa maclarinda yedek birakmislardi en son.

2.5 3e biter bence.

Hasan Bey nöbeti katletmiş gibi gözükmekte.

1f50c9e184899b62c35c291cd3792aac.jpg

Yine gelmedi mi bu 6 numara denilen herif?

Gönlümden geçen Grilisctch-Lemina 2 lisi .. Çoğu kişinin aksine Grilischtin bizi çok rahatlatacagini düşünüyorum.. Topla çok temiz çıkıyor zaten bizim kerem ve yunus fişek gibi aralara kaçma peşinde çok ekstra goller getirebilir en büyük dezavantajı hocanindedigi gibi kamp görmemiş olması ama o işi de bir şekilde asacagini düşünüyorum izlediğim kısa kısa analizlerde çok beğendim tarzını ..
Tabi mutlaka lemina gibi delici fiziksel olarak güçlü ve ort.ustu hızı olan birinin de katılması gerektiğini düşünüyorum.. Berkani taylani gördükçe 3 merkez orta sahaya ihtiyacımız olduğu aşikar biri de geldi zaten..

Harit ve Gueye alsınlar transferi isterlerse kapatsinlar.harit 10 numara oynar kanat oynar her mevkide oynar.gueye zaten anlatmaya gerek yok.2 adamla takım sınıf atlar rakipsiz olur.

Hocanın konuşmalarını dinledim.

Çok güzel akıcı ve doğru tespitler ile dolu bir maç sonu değerlendirmesi olmuş.

Eksikleri net görebilen ve rahat ifade edebilen bir hoca görmeyeli çok olmuştu.

Bu gelecek adına mutluluk verici.

Grillitsch konusunda ki yorumunu merakla bekliyordum ki o konuda da çok doğru bir bakış açısı ile yaklaştı. Geçen sezon maç kaçıran, sezon öncesi idmanını 1 aydır yapmayan futbolcu için bu kadar tantanaya sırf 6 numara diye gerek yok.

Orta sahaya Melo seviyesinde biri alınmalı.

Rabiot, Ndombele vb bir oyuncu alıp önlerine de versatile bir oyuncu takviyesi yapmalıyız.

Rabiot (veya muadili)
Gezgin Forvet (2. Forvet, kanat forv.)
Stoper
Yerli Orta Saha (Taylan yerine)
Yerli Forvet

Bunlar ilk etapta yeterli olur.
Rabiotu hiç izledinmi

4-5 istiyorlarmis ama bizimkiler hayatta vermez o parayi. Oyuncu da sozlesme uzatmayacagini gitmek istedigini belirttmis(twdeki azliler oyle soyluyor). Hazirlik maclarinda ve avrupa maclarinda yedek birakmislardi en son.

2.5 3e biter bence.
Mackolik dogruysa dünkü hazırlık macında stoper oynamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt