Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.986
- 2.460
- 1.253
Sadece T yazsalar biz anlarız aslında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuna geldik kirveYeter ki etkileşim olsun, net kolpa![]()
Bu maçın dönüşünde stattan eve gidemeyecek kadar yıkıktım. Her şey çok güzel başlamıştı nasıl elendik bir anda aklım almıyor.
Meira'yı satmak turu kaybettirmiştiBu maçın dönüşünde stattan eve gidemeyecek kadar yıkıktım. Her şey çok güzel başlamıştı nasıl elendik bir anda aklım almıyor.
Futboldan soğuduğum bir akşamdı. Hala en çok hangi maça üzüldün deseler direkt bu maç aklıma geliyor.
Full macini izledin mi? Adam akilli videosu yok. Mesela genc takim maclarinda Pogba gibi ama Bordo maclarinda topla iliskisinin oldugu anlar yokŞu Onana'ya parayı basamıyor muyuz? 22 yaşında, en az bir büyük transferi daha olur. 10m Euro'ya alsan 20m Euro'ya satarsın 2-3 sene sonra. Yedeği de 1m Euro'ya Fernando olsun, 6 numara transferini kapatalım.
Sağlarında Pitroipa ile beraber kabusum olan bir üçlü. Yeni açıktaydım o gün , net bir şekilde hayatımın en kötü 3 gününden biri. Keşke hatırlatmasaydın.

Hayallerimizi yıkan ikili
ekibimize katıl osimhen