Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter ki etkileşim olsun, net kolpa
Oyuna geldik kirve :D
adanalı-yavuz-1.webp

Muslera
Dubois Nelsson Abdulkerim PvA
Midstjo
Amiri Oliveira
Yunus Seferovic Kerem

İlgilenildiği bilinen oyuncular arasında benim favori 11'im. Kadewere opsiyonlu kiralanırsa da hem hocanın sistemine uygun, hem de potansiyelli bir futbolcu kazanmış oluruz. Gomis'i gönderebilirsek, Ağustos ayında Bozok tarafında bir fırsat olacağını düşünüyorum.​

"Eğer başarılı olmak istiyorsanız paraya acımayacaksınız."

Şu Onana'ya parayı basamıyor muyuz? 22 yaşında, en az bir büyük transferi daha olur. 10m Euro'ya alsan 20m Euro'ya satarsın 2-3 sene sonra. Yedeği de 1m Euro'ya Fernando olsun, 6 numara transferini kapatalım.

Biraz Miço videosu izleyelim. Yok mu Hollanda'da yaşayan arkadaşlar. Miço yorumları alsak.

Drogba- burak yılmaz(burak gibi zırt pırt ofsayta düşen ve saç baş yoldurtan değil daha kalitelisi)ikilisine mi ihtiyaç var.seferoviç bayaa güçlü bi oyuncu ,tam drogba değil ama top tutması ayağı yere sağlam basması topu yönlendirebilmesi ,asist ve yakaladımı affetmez olması drogba görevi yapabilir gibi.yanına dediğim gibi burak yılmaz stilinde rakibe basan çok koşan hem atan hem attıran bi golcü güzel olurdu sanırım.burda sıkıntı şu ki bizde kanada kayan bi şıno vardı ama 10 numara özellikliydi.bizde böyle bi oyuncu yok.harit eğer alınır kanatta oynatılırsa bile şıno gibi oynamıyor.bide 3 yerli olayı var.kerem varken yabancıyla oynarmı hoca bilmiyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu Onana'ya parayı basamıyor muyuz? 22 yaşında, en az bir büyük transferi daha olur. 10m Euro'ya alsan 20m Euro'ya satarsın 2-3 sene sonra. Yedeği de 1m Euro'ya Fernando olsun, 6 numara transferini kapatalım.
Full macini izledin mi? Adam akilli videosu yok. Mesela genc takim maclarinda Pogba gibi ama Bordo maclarinda topla iliskisinin oldugu anlar yok

evet 6 no gizli bir şekilde çalışılıyor diye umuyorum. orta sahada dolaşan herkes 6 no gözükmekte taraftara..

Evet oyuncu bilgim çok düşük olduğu için fm wonderkid listesini araştırdım. Sonuç kimseyi bulamadım. En iyisi yine Onana gibi gözükmekte. Melo vari bir oyuncu yok mu yahu piyasada?

Lig bitmeden Göztepe'deki Obinna Cincinnati'ye gitmişti. Lig başladı mı orada bilmiyorum ancak keşke alabilsek. Aurelio gibi adamdı. Geniş alanı savunmada ve top kapmada çok iyiydi. Öyle bir adamımız olsaydı Oliveira'nın yanına Evander tipi bir oyuncu kabul edilebilirdi.

Olur da Carvalho'yu alırlarsa Midtsjö bu sefer zaruri olacak. Sergio ve Akbaba'yı önemli maçlarda aynı anda sahada göreceğimizi sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt