Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Schalke Can Bozdogani kiralik + 2,1 Milyon opsiyonla Utrechte yolluyormus.

Edit: + 500 bin kiralik icin aliyorlarmis.

Lemina sevdiğim bir oyuncu. Sağlıklı, istikrarlı bir Lemina'ya kimse hayır demez. Geçen sene 90 dakika oynadığı 8-9 maç var. Tasarruflu kullanmak gerekiyor. Sakatlık yaşamamış ama dediğim gibi maçı tamamladığı sayı yetersiz. Bizim lig kasap dolu olduğu için yaşatmazlar onu burada. Katılırsınız katılmazsınız fikrim bu yönde.

🧐
Reportedly Roma will wait for bid proposals for Matías Viña and Eldor Shomurodov until the end of the transfer window, with both players currently failing to impress the club in the early stages of Roma's pre-season training, reports Corriere dello Sport.

🧐
Reportedly Roma will wait for bid proposals for Matías Viña and Eldor Shomurodov until the end of the transfer window, with both players currently failing to impress the club in the early stages of Roma's pre-season training, reports Corriere dello Sport.
@GS BEKLEME YAPMA

🧐
Al gitsin ozaman.

haritten haber yok mu üstat

Schalke forumunda bir tane Insider Harit cok para istiyor diye is olmamis diyor. Adam ama mutlu, cünkü Schalke gercekten bizim 3 senede ödemeyi istedigimiz 4,5-5 milyonluk teklifi kabul etmis diye. O rakami ve ödeme planini taraftarlari hic begenmiyor. Adamlar onu 8-9a Marseille'e kitleriz diye düsünüyordu.

Herife ne kadar güvenilir bilmiyorum. Oranin Ahmet Denizciside olabilir

Schalke forumunda bir tane Insider Harit cok para istiyor diye is olmamis diyor. Adam ama mutlu, cünkü Schalke gercekten bizim 3 senede ödemeyi istedigimiz 4,5-5 milyonluk teklifi kabul etmis diye. O rakami ve ödeme planini taraftarlari hic begenmiyor. Adamlar onu 8-9a Marseille'e kitleriz diye düsünüyordu.

Herif ne kadar güvenilir bilmiyorum. Oranin Ahmet Denizciside olabilir
insider ayağını denk alsın

Uzakta aramaya gerek yok

Lemina’yi getirelim 6 numara ya
Herkes lemina yazıyor fafkat bence çok riskli sakatlığa çok müsait yapısı baldır attığı zaman geçmiş olsun ayriyeten epl dönemindeki atlet yapısı kaybolmus gibi bize o bölgede senede 35maci rahat çıkaracak adam lazım

Meira'yı satmak elbette kötü oldu ama deplasmandan 1-1 ile dönmüşüz içerde maç başlamış ilk yarı şov yaparak 2-0 öne geçmişiz 10 dakikada her şey tuz buz oldu. Acayip bir yıkımdı benim için...

O sene yetenekli bir hücum hattımız vardı, ritim bulduğu maçta kısa aralıklarda da olsa şov yapıyordu ama diğer yandan da kırılgandık, kondüsyon problemlerimiz de vardı, e biraz saha içi disiplinsizlik de olabilir, tüm bunlar birleşince oyunları tutamıyorduk. Zaten Bordeaux'a da birebir aynı şekilde 2 farklı öne geçmişken eleniyorduk ama son saniye Sabri'nin golüyle geçtik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt