- 21 Ocak 2010
- 72.590
- 51.053
- 5.003
izleyelim bakalim
edit : hareketli ve guclu bir oyuncu oyle kolay kolay yikilmaz sut cekmeyi seviyor saglam golleri var
taylan bu kadar sut cekmemistir hayatinda
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izleyelim bakalim
ekibimize katıl osimhen
haritten haber yok mu üstatSchalke Can Bozdogani kiralik + 2,1 Milyon opsiyonla Utrechte yolluyormus.
Edit: + 500 bin kiralik icin aliyorlarmis.
Gerçeklere ara verip ara ara kolpa paylaşım yapmak iyidir.Böyle kolpaları paylaşmayın.
Geçen de bir takımın taraftarları 6 no yok diye olay çıkardı şeklinde y gibi bir haber vardı
@GS BEKLEME YAPMA
Reportedly Roma will wait for bid proposals for Matías Viña and Eldor Shomurodov until the end of the transfer window, with both players currently failing to impress the club in the early stages of Roma's pre-season training, reports Corriere dello Sport.
Al gitsin ozaman.
Reportedly Roma will wait for bid proposals for Matías Viña and Eldor Shomurodov until the end of the transfer window, with both players currently failing to impress the club in the early stages of Roma's pre-season training, reports Corriere dello Sport.
Meira'yı satmak elbette kötü oldu ama deplasmandan 1-1 ile dönmüşüz içerde maç başlamış ilk yarı şov yaparak 2-0 öne geçmişiz 10 dakikada her şey tuz buz oldu. Acayip bir yıkımdı benim için...Meira'yı satmak turu kaybettirmişti
2+5-6m opsiyona bu iş biter gibi?
haritten haber yok mu üstat
Jose Rodriguez ve Bilal Kısa almış adamlardan bekliyordum zateninsider ayağını denk alsınSchalke forumunda bir tane Insider Harit cok para istiyor diye is olmamis diyor. Adam ama mutlu, cünkü Schalke gercekten bizim 3 senede ödemeyi istedigimiz 4,5-5 milyonluk teklifi kabul etmis diye. O rakami ve ödeme planini taraftarlari hic begenmiyor. Adamlar onu 8-9a Marseille'e kitleriz diye düsünüyordu.
Herif ne kadar güvenilir bilmiyorum. Oranin Ahmet Denizciside olabilir
Herkes lemina yazıyor fafkat bence çok riskli sakatlığa çok müsait yapısı baldır attığı zaman geçmiş olsun ayriyeten epl dönemindeki atlet yapısı kaybolmus gibi bize o bölgede senede 35maci rahat çıkaracak adam lazımUzakta aramaya gerek yok
Lemina’yi getirelim 6 numara ya
bu düşüncelerini ts forumunda belirtir misinShomurodov'u bence Ts alır.Forvet alacaklarmış..
Shomurodov'u bence Ts alır.Forvet alacaklarmış..
Meira'yı satmak elbette kötü oldu ama deplasmandan 1-1 ile dönmüşüz içerde maç başlamış ilk yarı şov yaparak 2-0 öne geçmişiz 10 dakikada her şey tuz buz oldu. Acayip bir yıkımdı benim için...