- 17 Ağustos 2009
- 41.904
- 30.297
- 3.448
Elneny tipi bir adam lazım. Ama boylu da bir oyuncu olması lazım. Çok kısa takımız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle. Kanat da oynayan çok yönlü tanımına uyuyorEvander, Harit sorusu gelmemesi saçma oldu da Evander bahsettiği profile uymuyor.
Harit direkt uyuyor.
HARİT bu dediğiOkan Buruk: "Ön tarafa yönlü oyuncular bakıyoruz hem santrafor hem 2. forvet hem de kenarda oynayabilecek isimlere bakıyoruz. Önde de biraz genişliğe ihtiyacımız var."
Aynen katılıyorum..Eldeki forvetler daha çok pivot tarzı olduğu için bize hızlı bir forvet lazım.Eldor sanırım iyi bir tercih olabilir.Yalniz bir forvet daha almamiz lazim bence. Allah korusun seferovice bisey olursa gomis hic ama hic cekilmez.
2 orta saha (6 ve 10), bir kanat bir de forvet lazim bana göre
Danilo Pereira var öyle ama PSG bonservis istiyor.Elneny tipi bir adam lazım. Ama boylu da bir oyuncu olması lazım. Çok kısa takımız.
Az kalsin 2ci kez.
Hoca yeni transferi açıkladı. 2 gün önce nöbette paylaşmıştım.
EvetOkan Buruk: "Hücum hattına hem santrfor, hem ikinci forvet, hem kenarda oynayabilecek oyuncular bakıyoruz. Ön tarafta da genişliğe ihtiyacımız var."
harit'i 1 haftaya açıklarız.