Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elneny tipi bir adam lazım. Ama boylu da bir oyuncu olması lazım. Çok kısa takımız.

tecrübeli ve lider derken evander ve harit uymuyor sanki.isco falan yokluyo olabilirler mi

Hoca yeni transferi açıkladı. 2 gün önce nöbette paylaşmıştım.

Yalniz bir forvet daha almamiz lazim bence. Allah korusun seferovice bisey olursa gomis hic ama hic cekilmez.
2 orta saha (6 ve 10), bir kanat bir de forvet lazim bana göre
Aynen katılıyorum..Eldeki forvetler daha çok pivot tarzı olduğu için bize hızlı bir forvet lazım.Eldor sanırım iyi bir tercih olabilir.

Fakat 6 çok net lazım. Bence 10 no yerine 8 no daha iyi olur.Oliveirayı ofansif orta saha olarak kullanmak daha mantıklı geliyor..Golcü sezonlarıda var kendisinin.Ama gelecek iki oyuncuda ağır olmamalı.Aynı zamanda iyi top çalabilen adamlar olmalıdır.

Kanat oyuncusuda elzem.Belki yunus ve kerem ilk 11 oynar.Ama kesinlikle bu ayarda bir kanat oyuncusu lazım..Atlet bir afrikalı bulmak lazım.

Kurulacak takımda alınacak oyuncuların özellikle orta sahada kalite kadar birbirleriyle uyumlarıda çok önemli.Bunun dışında ne kadar fazla oyuncu gönderirsek o kadar iyi.Ne kadar fazla oyuncu alırsak o kadar iyi olur düşüncesindeyim.

Dinamik 6 harit yabancı kanat kiralık da olabilir ve bir forvet

sergio oyun lideri olur diye düşünmüştüm ama bir topcu daha alacaklarmış o profilde. kim olabilir?

Bence orta sahaya da 10 noya da dubois gibi surpriz herkesi memnun edecek adamlar gelecek

Okan Buruk: "Hücum hattına hem santrfor, hem ikinci forvet, hem kenarda oynayabilecek oyuncular bakıyoruz. Ön tarafta da genişliğe ihtiyacımız var."

harit'i 1 haftaya açıklarız.

FYdBxZ9WYAcYTEw
Az kalsin 2ci kez.

Akbaba gereken övgüyü yeterince alamamis gibi

Bu sezon en iyi rotasyon topcumuz olacak bence, ama bir yandan da 11’e girmek icin daha ne yapmaliyim fln diye üzülüyordur

Bu sezon 10-12 maç 11’de baslar bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt