Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazımcan normalde 10 numarada oynuyordu ama mustafa denizli adamı sol bek yaptı

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eren elmalıyı almalıydık. Belki yanılırım ama sanki o çocukda potansiyel var gibi.Bir kereliğine paraya kıymayıp,her sene her sene revizyon yapıyoruz.

Bu tip adamlar ile bu kafada bir geçiş oyunu bizi mutlu eder gibi.

lineup (1).png

Taş gibi, açık görüşlü ve ne istediğinin farkında bir teknik direktörümüz var bugün gördük.

@Samet Nalbant

Bizim ne istiyor sorusuna da cevap verdi 6 no için, doğru olanı istiyormuş.
Evet okudum ve aşırı rahatladım bir türlü oturtamadım çünkü grilişi yada o tip birini takım yapısına

Hadi okanın tdlikle alakası yok desem koşan basan top kapan oyuncu tarzının en önemli temsilcisiydi önemini bilirdi futbolculuğunda

Zaten tutarsızlık okanın açıklamasında yada gelen oyuncularda değildi hem açıklamalar hemde gelen adamlar doğru saçmalık çıkan isimlerde

Gerçi muriç dendi sefer geldi,x y z dendi sergio geldi,apo hiç ortada yoktu,aurier mert dendi dubo geldi bakalım belkide oyalanalım diye salıyolar bilerek yanlış isimleri,almaya gelincede doğruyu alırız

gueye okan'ın istemesiyle olmuyo ki yany olmadığı için farklı yöntemler arıyordur.

ki harit'in çok yönlülüğünü nasıl kullancak onu merak ediyorum. forvet muhabbetine de gelmez. 10 ya da kanat. rotasyon da olmaz. degişik işler bakalım

gueye okan'ın istemesiyle olmuyo ki yany olmadığı için farklı yöntemler arıyordur.

ki harit'in çok yönlülüğünü nasıl kullancak onu merak ediyorum. forvet muhabbetine de gelmez. 10 ya da kanat. rotasyon da olmaz. degişik işler bakalım
Morutan giderse net kanat rotasyon

Grillitsch yorumu çok iyidi, kamp yapmadığının ve hazır olmadığının farkında. İsim delisi gibi davranmıyor.

Sergio ile uymayacağını da bugün gördük bir ez daha.
Erdem'in Grillitsch sızmasa iyiydi açıklamarına ne diyorsun üstad?
Fake olma ihtimali var tabiki ama sanki menajerlerle anlaştığımız oyuncular vardı ama Okan hoca ne istediğini çok iyi biliyor ve reddediyor gibi geldi bana

Geçen sene bizim maçta ikinci forvet gibi kullandı, hücum geçişinde topu taşıyan adam olarak. Joao Pedro'yu da düşününce istenilen profil bu gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt