- 6 Ağustos 2009
- 84.329
- 8.482
- 2.408
sisoko yeni gittiOnana
Sissoko
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sisoko yeni gittiOnana
Sissoko
Eren elmalıyı almalıydık. Belki yanılırım ama sanki o çocukda potansiyel var gibi.Bir kereliğine paraya kıymayıp,her sene her sene revizyon yapıyoruz.Kazımcan normalde 10 numarada oynuyordu ama mustafa denizli adamı sol bek yaptı
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gueye gelirse oyun lideri olmaz mı rdasOyunu yönlendiren 6 değil 10dur kardeş. Oyun lideri diyor adam
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyun kurucu anlamında dedi ama. 6 için zaten dinamik, top yapabilen biri dedi.Gueye gelirse oyun lideri olmaz mı rdas
Evet okudum ve aşırı rahatladım bir türlü oturtamadım çünkü grilişi yada o tip birini takım yapısınaTaş gibi, açık görüşlü ve ne istediğinin farkında bir teknik direktörümüz var bugün gördük.
@Samet Nalbant
Bizim ne istiyor sorusuna da cevap verdi 6 no için, doğru olanı istiyormuş.
Porto ve Milan ilgisiyle ilgili haberler vardı. 9 milyon euro istiyormuş takımı.Bu onanayla alakalı başka kılüplere de hiç haber çıkmıyor. Adamda bi sorun mu var acaba
Takımın 5 senedir belki de eksiği her yeden şut çekilmesi değil mi zaten.Boupendza gibi oyun disiplini olmayan bir adamı isteyeceğini sanmam, adam her yerden şut çekiyor.
Aynı fikirdeyim, Oliveira Evander benzer profilde iki oyuncu birbirini tamamlayamaz gibievander'den kulüp ve hoca vazgeçti bence. tarif ettiği profille pek alakası yok evanderin
Morutan giderse net kanat rotasyongueye okan'ın istemesiyle olmuyo ki yany olmadığı için farklı yöntemler arıyordur.
ki harit'in çok yönlülüğünü nasıl kullancak onu merak ediyorum. forvet muhabbetine de gelmez. 10 ya da kanat. rotasyon da olmaz. degişik işler bakalım
Erdem'in Grillitsch sızmasa iyiydi açıklamarına ne diyorsun üstad?Grillitsch yorumu çok iyidi, kamp yapmadığının ve hazır olmadığının farkında. İsim delisi gibi davranmıyor.
Sergio ile uymayacağını da bugün gördük bir ez daha.
rotasyon için fazla masraf kadewere falan gelcek o zamanMorutan giderse net kanat rotasyon
Geçen sene bizim maçta ikinci forvet gibi kullandı, hücum geçişinde topu taşıyan adam olarak. Joao Pedro'yu da düşününce istenilen profil bu gibi.gueye okan'ın istemesiyle olmuyo ki yany olmadığı için farklı yöntemler arıyordur.
ki harit'in çok yönlülüğünü nasıl kullancak onu merak ediyorum. forvet muhabbetine de gelmez. 10 ya da kanat. rotasyon da olmaz. degişik işler bakalım