Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Mevcut oyuncularımızdan farklı, daha dinamik bir oyuncu. Sadece dinamik ve atlet olması yetmiyor. Topu da iyi kullanan oyuncu istiyoruz. Tabii o zaman 50 milyon euro oluyor. Orada zorlanıyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var."

net şekilde 6 da istiyo abi.basaksehirdeki duzen var aklında.
6-8 meziyetinde adam istiyor işte onu diyorum ben de. 6'yı ister stoper önüne istersen merkezde 8'e konumlandır. İşin içine tekniklik ve ayaklarına hakimlik girince bizim gibi oyunu önde oynamak isteyen takımlarda o mevki önlibero değil de merkez oyuncusu oluyor. Defansif yönü yüksek bir 8 dediğim şey bu zaten. İrfan ile falan orta sahayı üçlediği de oluyordu 4-3-3 oynayıp. 4-4-2 oynatıp İrfan'ı göbek ikilisinden birisi de yapıyordu bazen. Dediğim gibi aslında hepimizin istediği, beklediği profil aynı. İlk geldiği günden beri hoca orta saha oyuncularının oyunu iki yönüyle de oynaması gerektiğini söylüyor. Bakalım, 10 gün içinde zaten netleşecektir. Umarım hepimizi mutlu eder.

6-8 meziyetinde adam istiyor işte onu diyorum ben de. 6'yı ister stoper önüne istersen merkezde 8'e konumlandır. İşin içine tekniklik ve ayaklarına hakimlik girince bizim gibi oyunu önde oynamak isteyen takımlarda o mevki önlibero değil de merkez oyuncusu oluyor. Defansif yönü yüksek bir 8 dediğim şey bu zaten. İrfan ile falan orta sahayı üçlediği de oluyordu 4-3-3 oynayıp. 4-4-2 oynatıp İrfan'ı göbek ikilisinden birisi de yapıyordu bazen. Dediğim gibi aslında hepimizin istediği, beklediği profil aynı. İlk geldiği günden beri hoca orta saha oyuncularının oyunu iki yönüyle de oynaması gerektiğini söylüyor. Bakalım, 10 gün içinde zaten netleşecektir. Umarım hepimizi mutlu eder.
kimse üzerinde durmadı ama hoca antalya macından 1 hafta öncesini kastetti o kampı yemiş,hazır oyuncular için.önümüzdeki 7 gunde gelenler olacak yani.bugun yarın birileri acıklanabilir.zaten gizli yürütülyomuş artık

Başakşehir, bir süredir gündeminde yer alan Michy Batshuayi'nin transferini bu hafta içerisinde bitirmeyi hedefliyor.

Beşiktaş'ta geçen sezon kiralık oynayan Michy Batshuayi ile bir süredir görüşme halinde olan İstanbul ekibi artık geri sayıma geçti.

Fanatik'in haberine göre Başakşehir transferi çok daha düşük bir maliyetle bitirmek üzere olduğu vurgulandı.

Emre Belözoğlu'nun da takımda görmeyi çok istediği oyuncuyla bu hafta resmi sözleşme imzalanma ihtimali oldukça yüksek.

Chelsea'deki yeni sezon planlamasında kendisine yer bulamayan dünyaca ünlü yıldız da kariyerine Türkiye'de devam etmeye sıcak baktığı gelen haberler arasında.

başağ bak
Chelsea 3 m bonservis Michy de yıllık 3.3 istiyordu. Fiyatı daha ne kadar düşürdüler acb

fbnin ilgilendiği ruben semedomudur her ne boksa iğrenç bi adammış. Tecavüz adam kaçırma vs. İşin en acı tarafı da bu yönleriyle bu şerefsizi öven fb taraftarları var

@Sergen Zeren Aynen o çalım. Çok hoşuma gitmişti.

Şu üstteki de fenaymış.

Aynen öyle, ben de ikinci kampı bekliyordum. Kampa birlikte gidemeyiz 2 gün var yolculuğa ama önce İstanbul'a gelip ardından bize katılabilir gelecek isimler dedi. 5 gün içinde bir şeyler olacak belli. Sonrası zaten alternatifler, fırsat transferleriyle gerekli yerlere rotasyon sağlanır altyapı oyuncularının da kullanılıp kullanılmayacağına göre. Antalya maçınca kadronun 11'in %80-90'ı hazır çıkarız diye umut ediyorum

Stoper almaya gerek yok cidden

Nelsson
Abdulkerim
Luyi
Emin
Metehan
Kaan

Cidden yeterli.

Dos
10
Kanat
Forvet

İtalya Serie A takımlarından Bologna'da forma giyen Avusturyalı futbolcunun halen yüksek maaşı problem yaratıyor. Aslan, 2.7 milyon Eurolar'a kadar çıksa da 33 yaşındaki oyuncunun ilerleyen yaşı yüzünden uzun vadeli bir kontrat yapmak istemiyor. Tecrübeli golcünün takıma katılabilmesi için de çözüm yolları aranacak.

nevzat dindar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt