Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bir topcu baska takima top oynamaya giderse karaktersiz mi oluyor kardeşim. Pirlo en büyük alagavat o zaman. Sergende şerefsizin onde gideni.

Topcuya parasini verirsin gelir oynar. İtalyanin 3 büyükleri sürekli kendi arasinda alisveris takas yapıyorlardı bir ara, birbirlerine bonservis ile oyuncu veriyorlardı. Butun italya göt mu oluyor bu durumda.

Adam oynayacağı takima gitti iste uzatmanin alemi yok
Biz adama niye Beşiktaş’a gitt demiyoruz söz konusu sergilediği alaycı tutum isterse fenere gitsin umrumda değil bir transfer dönemi Galatasaray’la ilgili fotolar paylaş alınmadığı zaman çık baştan beri istediğim yerdeyim kem küm de bütün Galatasaray fotolarını sil doğru bi tutum değil ve net söylüyorum başarılı olamıcak çünkü kafası parada adamın

Ayriyeten bizim defansif olarak en buyuk sorunumuz kanatlarimiz

Oyunun icinde hic yoklar

Istediginiz kadar ovebilirsiniz kerem ile yunusu ama gercekler bunlar, yunusu ayri tutayim birsz cabaliyor en azindan

Kerem ise tam bir futbol tembeli yalandan bi baski yapip defansif birsey yaptigini gostermeye calisip sonra pozisyonu takip etmiyor

Bu cocugun tek oynaxacagi yer 9,5 kanatda ise anca cok iyi bir sol icle oynayabilir bunun aciklarini kapatacak

(marcao bunun tilkiligini yemedi tabi ki suclu marcao oldu)

Takimi hem enine hem boyuna uzatiyorlar

Dun kpasa macini gece izledim

Yine ayni sorun devam ediyor kpasa cok guzel kullanmis o bosluklari
Aynen kerem santrafor arkası serbest oynar, sol açığa kalite biri lazım

Biz adama niye Beşiktaş’a gitt demiyoruz söz konusu sergilediği alaycı tutum isterse fenere gitsin umrumda değil bir transfer dönemi Galatasaray’la ilgili fotolar paylaş alınmadığı zaman çık baştan beri istediğim yerdeyim kem küm de bütün Galatasaray fotolarını sil doğru bi tutum değil ve net söylüyorum başarılı olamıcak çünkü kafası parada adamın
Yav adam bjk nin topçusu artik, kulupten eline ne verdilerse onu okuyacak. Tutup Gs istiyordum olmadi burasi kısmetmiş diyecek hali yok onu diyorum.

Hoca yine demoklesin kılıcı gibi cenaze, yemek vs ben buralardayım mesajları veriyor. Tudor dönemi 2 geliyor diye düşünüyorum. Zorlu ilk 9 hafta sonrası tahminim ortalık yıkılır Terim Terim diye.
Fatih terimi severim ama artık gelmesin uzak dursun bak ne güzel alt yapıdaki gençler forma şansı buldu 2 taş gibi stoper çıkardık satılır bir sağ bek birde orta saha dahasıda olucak

Sıradaki transferler şu şekilde olmalı bence

Harit-Evander
6 numara ama bence grilitch tarzı değilde dinamik 6
1 yedek kanat
2 tanede yedek forvet bir tanesi Burak Yılmaz tarzı 1 tanesi gerektiğinde Kanada geçebilicek biri birde bulabilirsek uygun fiyatlı Marcao tarzı genç

Alaycı bir tutumu yoktu bence gedson un. Kiralık süreci tamamlandığından itibaren yöneticiler ve Fatih Terim oyuncuyu teker almak istedi. Hatta bence benfic da forma bulamamaaının sebebi de oyuncunun ısrarla buraya gelmek istemesi bile olabilir. Bunca sözel teminattan sonra biz seni almıyoruz veya alamıyoruz dedikten sonra adam ne yapsın? İlk taliplisine ve kulübü ile anlaşan gitti. Tabi ki bjk ya gittiğinde Galatasaray ile ilgili herşeyi silmek zorunda.

Alaycı bir tutumu yoktu bence gedson un. Kiralık süreci tamamlandığından itibaren yöneticiler ve Fatih Terim oyuncuyu teker almak istedi. Hatta bence benfic da forma bulamamaaının sebebi de oyuncunun ısrarla buraya gelmek istemesi bile olabilir. Bunca sözel teminattan sonra biz seni almıyoruz veya alamıyoruz dedikten sonra adam ne yapsın? İlk taliplisine ve kulübü ile anlaşan gitti. Tabi ki bjk ya gittiğinde Galatasaray ile ilgili herşeyi silmek zorunda.
İnsan bari Rize’ye gitmeyim der sezon sonuna burda kalayım sezon sonu geleyim der Rize’ye gidip bizi taştaş mevzusuna getirdiler burda bizim yönetiminde payı var ama ben gedsonun gayet te kindar bi profil olduğunu düşünüyorum. Bu konuda

Aradaki lig farkını katmadan baktığımızda mitsö daha komple bir dmc gibi görünmekte

0fe400d0194c8d8514ce0208f4f590c7.jpg

41e38f7cb348dfd82c3e28632e655d0c.jpg

247157963d07b0ec3ae94d9c54d15aff.jpg

İnsan bari Rize’ye gitmeyim der sezon sonuna burda kalayım sezon sonu geleyim der Rize’ye gidip bizi taştaş mevzusuna getirdiler burda bizim yönetiminde payı var ama ben gedsonun gayet te kindar bi profil olduğunu düşünüyorum. Bu konuda
Empati yapmak lazım. Rize ye gitmesi 5 6 ay futbol oynamamasından dolayı. Ben olsam ben de bu şekilde kinlenebilirdim. Hele ki biz gedson dan ziyade hzır topçu almak istiyoruz deyip pulgar gibi bir adamı alınca herhalde daha da kinlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt