- 11 Haziran 2015
- 39.641
- 28.100
- 2.193
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergioyu da istemisti. Hatta ben fb sayfalarindan gorup yazmistim buraya ilk.
Basarili olursa ses cikarmazlar da basarisiz olurlarsa kaos
Solbakkenin menajeri bu adamı bize önerdi biz de alıyoruz. Çünkü orta sahada ilk alternatifler pahalı geldi. Çok net.La siz daha dursungilleri tanımamışsınız. Ayrıca keltoş menajeri çağırdı diyip 15 dakika sonra geldi diyor öyle saçmalık olabilir mi yav.
Sağlam yemliyorlar piyasayı
3 benzinlik ile holdingim diye gezmesi uyuz ediyor zatenshow
çocuklar istediği zaman maça gidebiliyor zaten
Şov mu yapıyor hasta mı tam çözemedim bu herifi?
Sen inandiysan buna bisey diyememJosef ilk sezon 1.3 otomatik uzayan sezon da 1.6 milyon alacak ..
Bence uzatmayalım bu muhabbeti sen atış serbest moduna girdin
Berkanda Taylanda daha iyidirMico ile bizim Berkanın karşılaştırmalı analizini bulabilir miyiz
Pl orta sıra takımları içine ediyor piyasanın
2-2’lik Ajax maçı var 08.05.2022’de. Yukarıdakilerin çoğundan büyük maç diye düşünüyorumbu adami birinin gercekten tanimasi icin norvec vatandasi veya alkmaar taraftari olmasi lazim. adamin milli takim kariyeri yok denecek kadar az üstelik. alkmaar öncesi full novrec. ilaveten uluslararasi seviyede görece yüksek seviye 10 tane maci yok yakin tarihte. analiz yapanlarin asagidaki maclarda bu oyuncuyu izlemis olmasi gerekir:
15.09.2020
dinamo kiev 2-0 alkmaar
66. dk oyundan alinmis
22.10.2020
napoli 0-1 alkmaar
88. dk sakatlanip oyundan alinmis
05.11.2020
sociedad 1-0 alkmaar
90 dk sahada kalmis
26.11.2020
alkmaar 0-0 sociedad
90 dk sahada kalmis
03.12.2020
alkmaar 1-1 napoli
90 dk sahada kalmis
27.03.2021
norvec 0-3 türkiye
68. dk oyundan alinmis
18.08.2021
celtic 2-0 alkmaar
72. dk oyundan alinmis
26.08.2021
alkmaar 2-1 celtic
75. dk oyundan alinmis
yakin tarihte baska bir büyük mac göremedim onun adina. 66-75 arasi oyundan bir cok kez alinmis
Adnan Sezgin klasigiböyle bir transfer operasyonu lazım
![]()
Pulgar kariyerli oyuncuydu. Pulgara hakaret olur bu söylem6 numaraya aldığımız adama bak pulgar v2
Topalı 1 e alıp 5 e sattık amaAdnan Sezgin klasigi
Rezerv takımda banko oynar. Bilal Kisadan Jose Rodriguezden hallice transfer birakalim boş konuşmayı.Tabii ki de perdeyi Gueye den açıp Midtsjö transfer edersen taraftar eleştirmekte yerden göğe kadar haklı ama bana kalırsa o kadar da gömülecek bir oyuncu değil, 4-2-3-1 dizilişine uygun bir oyuncu
Acun alıp bedava fenere verebilir
Pl orta sıra takımları içine ediyor piyasanın