Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle bir transfer operasyonu lazım

55eb1135f018fbb8f8a8e743.jpg

La siz daha dursungilleri tanımamışsınız. Ayrıca keltoş menajeri çağırdı diyip 15 dakika sonra geldi diyor öyle saçmalık olabilir mi yav.
Sağlam yemliyorlar piyasayı
Solbakkenin menajeri bu adamı bize önerdi biz de alıyoruz. Çünkü orta sahada ilk alternatifler pahalı geldi. Çok net.

Hollanda liginin en önemli takımlarından birinden gelen ve onlar için önemli bir orta saha oyuncusunu 2,5 civarı bir paraya almak bana göre önemli bir transfer başarısı olur şu piyasada. Önemli olan savunma önünde duvar olacak, boyuyla posuyla hücümden düşen ribaundları toplayacak oturaklı bir 6 numara. Sen onu almazsan zaten harit, evander falan da yalan olur. Ama miço için bu kadar yangın çok garip. Ucuz yollu ndiaye-belhanda arası bir oyuncu olacak gibi geliyor bana. Bu adamlarda hiç tartışmadığımız adamlar değildi, 2 şampiyonluk kazandık.

bu adami birinin gercekten tanimasi icin norvec vatandasi veya alkmaar taraftari olmasi lazim. adamin milli takim kariyeri yok denecek kadar az üstelik. alkmaar öncesi full novrec. ilaveten uluslararasi seviyede görece yüksek seviye 10 tane maci yok yakin tarihte. analiz yapanlarin asagidaki maclarda bu oyuncuyu izlemis olmasi gerekir:

15.09.2020
dinamo kiev 2-0 alkmaar
66. dk oyundan alinmis

22.10.2020
napoli 0-1 alkmaar
88. dk sakatlanip oyundan alinmis

05.11.2020
sociedad 1-0 alkmaar
90 dk sahada kalmis

26.11.2020
alkmaar 0-0 sociedad
90 dk sahada kalmis

03.12.2020
alkmaar 1-1 napoli
90 dk sahada kalmis

27.03.2021
norvec 0-3 türkiye
68. dk oyundan alinmis

18.08.2021
celtic 2-0 alkmaar
72. dk oyundan alinmis

26.08.2021
alkmaar 2-1 celtic
75. dk oyundan alinmis

yakin tarihte baska bir büyük mac göremedim onun adina. 66-75 arasi oyundan bir cok kez alinmis
2-2’lik Ajax maçı var 08.05.2022’de. Yukarıdakilerin çoğundan büyük maç diye düşünüyorum

Arkadaş kaliteli adam alacaksanız transfer yapın miço niço boş işler bu takımın en büyük eksikliği yıllardır kalite ondan dolayı bu halde askere değil komandoya ihtiyaç var seferoviç dubois oliviera nasıl kendini kanıtlamış oyuncularsa aynı bu doğrultuda gitmek lazım. Sen kalkıp gueye ndombele vs konuşursan taraftarı bu miço filan kesmez. Atacağımız tek boş bir kurşun bile yok

Herkese her transferi begendiremezsin zaten. Aldiysak hayirli olsun

Takimin t.d okan hoca. Ve onay verdiyse bize bk yemek duser

Pl orta sıra takımları içine ediyor piyasanın

Scamaccayi izlememiş futbol cahilleri yine toplanmış bir araya açın biraz İtalya ligi izleyin müthiş bir herif aldılar ..

Şaka lan adamı o kadar kiralamislar ki 2 dk gerçek takımını ogrenmek için ugrastim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt