Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Surda sezon baslamak üzere, kim sana iyi orta saha oyuncusunu versin bu saat ten sonra. Verceksede cok para ister. Orta sahada problem bu kadar büyükken yönetim'in ilk isi bu mevkiyi halletmesi gerekirken daha hala ariyoruz. Simdide menajer önerileri ve ya listede alternatifin alternatifini ariyoruz heralde.

Millet Araoyu alıyor başımıza Casemiro gibi davranıyorlar biraz böyle olun sonra orta saha da Berkan Taylan oynuyor bırakın da bir alternatif adam alınsın algıya bu kadar açık olmayın

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yaw zaten yüksek ihtimalle bu iki isimden biri ayrılacak, hocanın cicayı da çok tuttuğunu sanmıyorum cidden neden bu kadar yangın yapıldı miço için anlamak zor. bir bas bas as 6 ve 10 numara alınacak denilmesine rağmen.

pedro yangını yapınca tonla laf yedik ağlamayın iyi oyuncular gelecek cart curt diye.
şimdi miço yangını yapanlara sadece gülüyorum.
:)
Pedro o paralara cidden sende istemezdin renktas. O olayda yönetimin bir suçu yok bence. Ali koc bildigin iki katı para verdi nerdeyse. Menajer 2.6m istedi. Yani cidden aptallık o adama bu parayı vermek. Pedro iyi oyuncu bu arada fenere gitmesinde istemezdim ama

Yunus hem oynuyor hem oynatıyor bu yıl çok fazla asist yapacak , pedro kayıp değil Yunus büyük kazanç olacak, alaka bu, Pedro ayarında 100 oyuncu var o paraları verdikten sonra

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kayıp valla ne dersek diyelim. yerine de oyuncu bulabileceğimiz şüpheli. hoca plan değiştirecek ya da son gune kadar eldor kovalayacagız romadan. plea da düşünebilir bizimkiler ama onun da alıcısı cok sanırım.

Okan Buruk önce bir takım kurgusuna el atsın her maç sonu transfer isteyip taraftarı arkana almakla olmaz bu iş. Takım eksik gidişat pek iyi görünmüyor baştan uyaralım sonra üzülmesin sezon içinde kimse.
5 hazırlık maçında takımdan birşey anlamadım pek ama herhalde bu 2.kamptan sonra bazı şeyler yerine oturur. hoş os'a as transferler gelmeden ne kadar emin olabiliriz oyundan o da mechul

Taylan-Berkan ikilisine tekrar maruz kalmamak adına 6-8 rotasyonuna ekstra transfer isteniyordu zaten 2 üstü bonservis 1 üstü maaş verilmeyen ortamda aşırı tepki verilecek bir durum yok bence.

Taylan-Berkan ikilisine tekrar maruz kalmamak adına 6-8 rotasyonuna ekstra transfer isteniyordu zaten 2 üstü bonservis 1 üstü maaş verilmeyen ortamda aşırı tepki verilecek bir durum yok bence.
Öyle transfer yaptılar böyle hocayı getirdiler diye söylenenlerde bir bok oynamadı dhaa.
Bunlari konuşmak için erken min 5 6 hafta sonra belli olur takımlarin omurgası .

GscimbomMobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt