- 15 Aralık 2011
- 18.564
- 7.323
- 1.513
Kaynak tier kaç?Bu haber doğru ise olur bu iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet buraya alınmayacak 2-3 adam aynen buna sebebiyet verirMuslera
Dubois Nelsson Abdulkerim PvA
Sérgio Midtsjø
Yunus Akbaba Kerem
Seferovic
Bence bu kadro ilk ucu zorlar en kotu altinci olur. Tahminim besincilik
monza italyada bir kulup. haberde gs ve monza oyuncuyu istiyor. oyuncu gsye gelmek istiyor demiş. twiti atan herif haberi monzadan öğrenmiştir diye düşündümmonza ne
Adamlar alicaz diyo ısrarla bu alternatif diyo elimizde yok yok biri cezalı sakat olsa iyiyi kötüyü bırak mevkisi gerçekten orta saha olan oyuncu yok10 numara için kimsenin dediğin beklentide olduğu bir durumu yok. 6 numara başka bir mesele. 6 numara bir takımın direğidir.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
inamatonun arsenal geçmişi var hiç olmazsaMitdsjö cok düz oyuncu. Ne sertliği var ne skor özelliği. Bana göre boş bir transfer olur. Kimsenin bulunamayıp son gün İnamoto'nun alındığı 6 numara dönemi yaşıyoruz sanırım.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
benim attığım adam ya :dKaynak tier kaç?Bu haber doğru ise olur bu iş.
evet o zaman veigayı alabilirizmonza italyada bir kulup. haberde gs ve monza oyuncuyu istiyor. oyuncu gsye gelmek istiyor demiş. twiti atan herif haberi monzadan öğrenmiştir diye düşündüm
Taylan ve berkanın alternatif olduğu kadro şampiyon olamaz.Miço işi kesinse rotasyona değil 11’e alınmıştır. Tepki çekmemek için o şekilde haber yapılıyordur. Zaten avrupada yokuz, çok fazla oyuncuya gerek yok. Berkan ve Taylan ortasahayı yedekler.
Ulan sergenbenim attığım adam ya :d
En fazla Berkan 3. AlternatifTaylan ve berkanın alternatif olduğu kadro şampiyon olamaz.
banada öyle geldi öyle 7,8e falan almamız çok zor gibi , ama 10 falan versek gık etmem10 istediklerine pek inanmadım 15 ten açarlar bence kapıyı 12 ye okey derler. Raphael Veiga Brezilya Serie A nin en iyi ofansif orta saha oyuncusu. Alex de Souza gibi yerel bir süperstar şu an Brezilya'da çok oluru yok o işin (Alex Brezilya'nın en saygı duyulan ve hayranı olan isimlerinden biridir Brezilya liginin en çok gol asist sayısına sahip 5 oyuncusundan biridir)
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ehhhh belki bi ihtimalEn fazla Berkan 3. Alternatif
Veiga Evanderi sol ayağında sektirdigi top yapar oynatır Evanderi siz ne sanıyorsunuz böyle ilginç yaniGerçekçi gelmiyor eğer bu paralara çıkabiliyorsak evander grillic için harcardim
Artık bu saatten sonra kim kaç para istiyorsa 1milyon fazlasını versinler. Bıktım usandım artık şu ölücülükten.banada öyle geldi öyle 7,8e falan almamız çok zor gibi , ama 10 falan versek gık etmem
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi