Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun senelerdir her mesajı takip eden bir üyeyim bu transfer sezonundaki durumu gördüğümü hatırlamıyorum ; forumda çoğu kişi önce ismi basına servis edilen daha sonra transferi gerçekleşmeyen oyuncu haberlerinden öyle bi hale gelmiş ki bir oyuncu gelsinde transfer yapmış olalım havasında . Şu ana kadar yapılan transferler son derece mantıklı ve nokta atışı transferler sakince izleyip somut şeyler görmeyi beklemek en sağlıklısı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Secim surecini binbir ayak oyunuyla erteletip

Gecmisteki skandallari unutan taraftara secimdeki rakiplerini culsuz kendilerini ise parali ve bu parayi harcamaya hazir gibi lanse eden

Bu surecte cuzdan sallayan, en iyileri gelecek, para harcanacak, kasa kolayligi saglanacak, 40m butce gibi seylerle gundemi mesgul eden

Secimi kazandiktan sonra bunu tasdik edip ozellikle 6 ve 10 numara bolgelerine en iyi oyuncularin bakildigi ve bunun icin paraya kiyilacagini acikca beyan eden

Transferin ilk gunleri gundemi Gueye ve Joao Pedro gibi isimlerle mesgul eden

Her cikan isim olmadikca daha iyisinin gelecegi havasini olusturmaktan cekinmeyen

Sonunda takima Midtsjo ve Evander ismini katan yonetim

Bir iletisim faciasina imza atmistir.

palmeiraslı taraftar :Türk basını Raphael Veiga'nın Galatasaray'la yaptığı anlaşmayı hafife alıyor.....7 milyon euro kötü bir miktar değil, sadece Türkiye'ye gitmek isteyip istemediğini bilmiyorum.

Tamam Talat sensin biliyosun bu işi biz 13 yaşındayız anlatsana biraz benim ufkumu aç öğrenmiş olurum sayende nereden başlayalım mesela Corinthiansta eskiden oynayan Bruno Cesar Zanakiyi falan anlat nasıldı onlar

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Veiga denen arkadaşı kaç kez izledin oyun içinde hangi özelliği çok hoşuna gitti ? Tabata ayarında bi oyuncu bir tık yukarısı değil mevcut durumundaki haliyle . Sistem içinde çok parlar kendini geliştirir takıma uyum sağlar o ayrı ben şu anki durumundan bahsediyorum . Topu ilk aldığında çevresini kaç saniyede kontrol ediyor kaç saniyede karar veriyor kaç saniyede belini çeviriyor izledin mi ? Cüzi bi ücrete gelebilir işte yapar takımda ama asla o paralara değmez 7-8 m yi gözden çıkarmışsak zaten daha üst düzey oyuncular bulunur . Kötü oyuncu olduğunu söylemiyorum ama o paralar için yetersiz bir oyuncu olduğunu söylüyorum bu adamın bolservisi elindeyken eli yüzü düzgün bir takım teklif dahi yapmadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evet 2.listeyi hazirladim

duduya da ilgimizi yazmıstı 1 ay önce brezilya basını.veigaya ilgimiz olmaması saçma olur

Son olarak tutabilir hatta takima uyumuyla sampiyon bile yapabilir sonucta futbol boyle bir oyun ama Midtsjø transferi dogru profil olmadigi gibi acik ve net sekilde kumardir

Zaten Taylan'dan Berkan'dan iyi diye orta saha alinmaz alinmamali. Norvecli milli oyuncu diyen olmus ama adam milli takimda en son bir yildan bile once oynamis. Milli takimda yarim devreden fazla oynadigi uc mac var biri Cebelitarik'la. Norvecli milli oyuncu aldik demek sugarcoat etmek olur

Ayni mantikla PvA, Dubois, Oliveira vs. de milli oyuncu

Son olarak tutabilir hatta takima uyumuyla sampiyon bile yapabilir sonucta futbol boyle bir oyun ama Midtsjø transferi dogru profil olmadigi gibi acik ve net sekilde kumardir

Zaten Taylan'dan Berkan'dan iyi diye orta saha alinmaz alinmamali. Norvecli milli oyuncu diyen olmus ama adam milli takimda en son bir yildan bile once oynamis. Milli takimda yarim devreden fazla oynadigi uc mac var biri Cebelitarik'la. Norvecli milli oyuncu aldik demek sugarcoat etmek olur

Ayni mantikla PvA, Dubois, Oliveira vs. de milli oyuncu
şu anlattıklarından menajer önerisi ve yem bi isim oldugu belli.bosuna tantana yaptık belki de.okanın acıklamalarından sonra baya şok etkisi yaratan biri midsö

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt