Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.907
- 20.556
- 2.663
kafayla indiren Melo galiba, yanlız Veiga tank gibi ağır, topuktan sonra yarım saatte dönmüş
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kafayla indiren Melo galiba, yanlız Veiga tank gibi ağır, topuktan sonra yarım saatte dönmüş
Evander kadar koşuyor o da koşan 10 numara alacaksak zaten Brezilyalı adamlarla ilgilenmenin mantığı yokveiga agır adam mı söylersin diye mentionladım
Ben anlamadım forumda millet hem koşacak hem şut atacak hem frikik atacak hem gol atacak hem de asist yapacak bir 10 numara isteniyor var öylesi mesela KDB alabilirsek mükemmel olurkafayla indiren Melo galiba, yanlız Veiga tank gibi ağır, topuktan sonra yarım saatte dönmüş
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Türk basını Raphael Veiga'nın Galatasaray'la yaptığı anlaşmayı hafife alıyor.....7 milyon euro kötü bir miktar değil, sadece Türkiye'ye gitmek isteyip istemediğini bilmiyorum.
Tamam Talat sensin biliyosun bu işi biz 13 yaşındayız anlatsana biraz benim ufkumu aç öğrenmiş olurum sayende nereden başlayalım mesela Corinthiansta eskiden oynayan Bruno Cesar Zanakiyi falan anlat nasıldı onlar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
duyumcu değil ki taraftar o.brezilyalı gazteciyede sordu veigayı şimdiTek sorun 5 takipçisi olması
yaw etimiz belli butumuz belli, Veiga bize lüks bile olur , koşan adamı sevenler Berkan izlesin kardeşimBen anlamadım forumda millet hem koşacak hem şut atacak hem frikik atacak hem gol atacak hem de asist yapacak bir 10 numara isteniyor var öylesi mesela KDB alabilirsek mükemmel olur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uyku tutmadı galiba vasf beybrezilya'da saat 21:00 tam duyum saatleri
vasfi baba uyku bize harambrezilya'da saat 21:00 tam duyum saatleri
adam sabahtan beri çay içip kahkaha atıyor, daha uyuyabilirmiUyku tutmadı galiba vasf bey

şu anlattıklarından menajer önerisi ve yem bi isim oldugu belli.bosuna tantana yaptık belki de.okanın acıklamalarından sonra baya şok etkisi yaratan biri midsöSon olarak tutabilir hatta takima uyumuyla sampiyon bile yapabilir sonucta futbol boyle bir oyun ama Midtsjø transferi dogru profil olmadigi gibi acik ve net sekilde kumardir
Zaten Taylan'dan Berkan'dan iyi diye orta saha alinmaz alinmamali. Norvecli milli oyuncu diyen olmus ama adam milli takimda en son bir yildan bile once oynamis. Milli takimda yarim devreden fazla oynadigi uc mac var biri Cebelitarik'la. Norvecli milli oyuncu aldik demek sugarcoat etmek olur
Ayni mantikla PvA, Dubois, Oliveira vs. de milli oyuncu