Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vegia haberleri yokken forumda konuşulmaya başlandığında övülüyordu baya. Bize gelmesi söz konusu olup haberler ayyuka çıkmış, bu kez sövüldüğünü görüyorum.

Mitsö de öyle. Haberler ciddileşince adam Norveçli Taylan olmuş.

Algıda seçicilik galiba
Gelmesini isteyen övüyor, beğenmeyen susuyor o arada umrunda değil. Haber çıkıyor bu seferde gelmesini istemeyenler konuşuyor ortaya böyle ikircikli bir şey çıkıyor

%100 katılıyorum lakin mitsö 11 olarak içime sinmediğinden gelecekse rotasyona gelsin derim
adama kötü diyemem AZ nin banko oyuncusu. Belki gelir bizim beklediğimiz orta sahadan daha fazla verim verir. Taylan-Berkan yakıştırmaları da anlamsız geliyor; her ismini bilmediğimiz oyuncuya kendi takımımızdaki kötü oyuncular gibi göreceksek vay halimize.

adama kötü diyemem AZ nin banko oyuncusu. Belki gelir bizim beklediğimiz orta sahadan daha fazla verim verir. Taylan-Berkan yakıştırmaları da anlamsız geliyor; her ismini bilmediğimiz oyuncuya kendi takımımızdaki kötü oyuncular gibi göreceksek vay halimize.
Biraz sarışın galiba Arkadaş ondan taylan treatment görüyor

Şu GSC adamı çok yoruyor gerçekten. TW'ın Galatasaray versiyonu gibi koca koca adamlar 12 yaşında ki çocuk gibi futbol, futbolcu yorumluyor. Bir bilgisi yok bilgim yok diyemiyor öyle kötü böyle güzel diyebiliyor. Yok birisi pas hatasını atar alin size miço der yok biri veiga taylan berkan der. Hiç izlemedim demek ayıp değil arkadaşlar.

Şu GSC adamı çok yoruyor gerçekten. TW'ın Galatasaray versiyonu gibi koca koca adamlar 12 yaşında ki çocuk gibi futbol, futbolcu yorumluyor. Bir bilgisi yok bilgim yok diyemiyor öyle kötü böyle güzel diyebiliyor. Yok birisi pas hatasını atar alin size miço der yok biri veiga taylan berkan der. Hiç izlemedim demek ayıp değil arkadaşlar.
Burasi Tr nin en iyi spor forumu bi de düşün yani

Hattrick yaptigi mac. Son gol leziz. Hizi fena degilmis herifin.
Şu video futbolcunun oyun karakterini çok net anlatmıştır. Topla her buluşması var, oyuncu hakkında güzel fikirler veriyor. Bana biraz bursalı battalamı ney onu hatırlattı. Bu adama boş alan verirsen, markaj yapmazsan çok tehlikeli, etkili olduğu belli ama yakın markajda ölür bu adam, yanına sert birini koyarlarsa nefes aldırmazlarsa biter.
Böyle videolar mitsjö ve evander içinde varmı, yani bir maç içinde topla her buluşması, top kayıpları dahil oyuncuyu daha iyi anlıyorsun skill videosundan iyi

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burasi Tr nin en iyi spor forumu bi de düşün yani
Saygı konusunda gerçekten çok elit forum, türkçe kullanım konusunda da harika hatta yıllar önce çok daha kaliteliydi. Çok aşırı bilgili arkadaşlar da var saygım onlara sonsuz zaten fikir soruyoruz onlara da . Tabii herkes yorum yapacak ancak bilmiyorum görmedim izlemedim demek ayıp değil bizim insanımız da bu yok malesef.

Sa nobetten baya uzak kaldim Midtsjo gelmis Kluivert dedikodusu cikmis. Kluivert gelmez gibi de Midtsjo nedir necidir bilen var mi. Hayal kirikligi oldu benim icin

Mitzo orta saha , manken olan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hattrick yaptigi mac. Son gol leziz. Hizi fena degilmis herifin.

topla dribling yaptığı yok adamın geleni kime pas atsam mantığıyla adım atmadan gönderiyor. Şahsen tekniği falan iyi bile olsa istemem böyle adam. Orta saha oyuncusu baskı anında takımı rahatlatacak şekilde top alıp sürebilmeli.

Saygı konusunda gerçekten çok elit forum, türkçe kullanım konusunda da harika hatta yıllar önce çok daha kaliteliydi. Çok aşırı bilgili arkadaşlar da var saygım onlara sonsuz zaten fikir soruyoruz onlara da . Tabii herkes yorum yapacak ancak bilmiyorum görmedim izlemedim demek ayıp değil bizim insanımız da bu yok malesef.
10 sene olmuştur bir dönem cok aktiftim sonra ufak ufak takip etmeye başladım. Gerçekten TR çapındaki en iyi forumlardan biri.

Boşuna forvet arkası arıyoruz orta sahaya birtane 6 numara birtane Ndombele tarzı lemina tarzı b2B al sergioyu ofansif orta saha olarak kullan parayıda Belotti bas mesela

Muslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Pwa
Carvalho Ndombele
Yunus Sergio Kerem
Belotti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt