- 1 Ağustos 2009
- 46.676
- 48.940
- 4.708
Açıkçası benim de 11 oyuncusu olarak içime sinmiyor.Taylan gibisi bir daha gelmez dünyaya tezinden yola çıkarak en kötü top dağıtımını yapar diyorum ama içime sinmiyor
6-8i yedeklemek için alırsak içime siner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkçası benim de 11 oyuncusu olarak içime sinmiyor.Taylan gibisi bir daha gelmez dünyaya tezinden yola çıkarak en kötü top dağıtımını yapar diyorum ama içime sinmiyor
yedeklemek için oyuncu almak da bana saçma geliyor. bütün oyuncular 11 için alınmalı benim görüşüm eğer genç ve geliştirmek için alınmıyorsa.Açıkçası benim de 11 oyuncusu olarak içime sinmiyor.
6-8i yedeklemek için alırsak içime siner
Vazgeçildi diye haber mi çıktı?sanır mısın?
%100 katılıyorum lakin mitsö 11 olarak içime sinmediğinden gelecekse rotasyona gelsin derimyedeklemek için oyuncu almak da bana saçma geliyor. bütün oyuncular 11 için alınmalı benim görüşüm eğer genç ve geliştirmek için alınmıyorsa.
Gelmesini isteyen övüyor, beğenmeyen susuyor o arada umrunda değil. Haber çıkıyor bu seferde gelmesini istemeyenler konuşuyor ortaya böyle ikircikli bir şey çıkıyorVegia haberleri yokken forumda konuşulmaya başlandığında övülüyordu baya. Bize gelmesi söz konusu olup haberler ayyuka çıkmış, bu kez sövüldüğünü görüyorum.
Mitsö de öyle. Haberler ciddileşince adam Norveçli Taylan olmuş.
Algıda seçicilik galiba
adama kötü diyemem AZ nin banko oyuncusu. Belki gelir bizim beklediğimiz orta sahadan daha fazla verim verir. Taylan-Berkan yakıştırmaları da anlamsız geliyor; her ismini bilmediğimiz oyuncuya kendi takımımızdaki kötü oyuncular gibi göreceksek vay halimize.%100 katılıyorum lakin mitsö 11 olarak içime sinmediğinden gelecekse rotasyona gelsin derim
Biraz sarışın galiba Arkadaş ondan taylan treatment görüyoradama kötü diyemem AZ nin banko oyuncusu. Belki gelir bizim beklediğimiz orta sahadan daha fazla verim verir. Taylan-Berkan yakıştırmaları da anlamsız geliyor; her ismini bilmediğimiz oyuncuya kendi takımımızdaki kötü oyuncular gibi göreceksek vay halimize.
Hatalı pas videosu var. Dünya üzerinde hatalı pas yapmışlığı olan iki oyuncu var biri Taylan diğeri Midstjö. Oradan benzetmişler doğal.Bu Mico'nun yabancı Taylan olduğu öngörüsü nereden çıktı?
Birkaç maçını izleyen var mı?
Burasi Tr nin en iyi spor forumu bi de düşün yaniŞu GSC adamı çok yoruyor gerçekten. TW'ın Galatasaray versiyonu gibi koca koca adamlar 12 yaşında ki çocuk gibi futbol, futbolcu yorumluyor. Bir bilgisi yok bilgim yok diyemiyor öyle kötü böyle güzel diyebiliyor. Yok birisi pas hatasını atar alin size miço der yok biri veiga taylan berkan der. Hiç izlemedim demek ayıp değil arkadaşlar.
Şu video futbolcunun oyun karakterini çok net anlatmıştır. Topla her buluşması var, oyuncu hakkında güzel fikirler veriyor. Bana biraz bursalı battalamı ney onu hatırlattı. Bu adama boş alan verirsen, markaj yapmazsan çok tehlikeli, etkili olduğu belli ama yakın markajda ölür bu adam, yanına sert birini koyarlarsa nefes aldırmazlarsa biter.Hattrick yaptigi mac. Son gol leziz. Hizi fena degilmis herifin.
Saygı konusunda gerçekten çok elit forum, türkçe kullanım konusunda da harika hatta yıllar önce çok daha kaliteliydi. Çok aşırı bilgili arkadaşlar da var saygım onlara sonsuz zaten fikir soruyoruz onlara da . Tabii herkes yorum yapacak ancak bilmiyorum görmedim izlemedim demek ayıp değil bizim insanımız da bu yok malesef.Burasi Tr nin en iyi spor forumu bi de düşün yani
Sa nobetten baya uzak kaldim Midtsjo gelmis Kluivert dedikodusu cikmis. Kluivert gelmez gibi de Midtsjo nedir necidir bilen var mi. Hayal kirikligi oldu benim icin
kafam karıstı ya.bu midsö denen lanet herif nerden cıktı
Hattrick yaptigi mac. Son gol leziz. Hizi fena degilmis herifin.
10 sene olmuştur bir dönem cok aktiftim sonra ufak ufak takip etmeye başladım. Gerçekten TR çapındaki en iyi forumlardan biri.Saygı konusunda gerçekten çok elit forum, türkçe kullanım konusunda da harika hatta yıllar önce çok daha kaliteliydi. Çok aşırı bilgili arkadaşlar da var saygım onlara sonsuz zaten fikir soruyoruz onlara da . Tabii herkes yorum yapacak ancak bilmiyorum görmedim izlemedim demek ayıp değil bizim insanımız da bu yok malesef.
donanımhaberden sonra en iyi forumuz10 sene olmuştur bir dönem cok aktiftim sonra ufak ufak takip etmeye başladım. Gerçekten TR çapındaki en iyi forumlardan biri.