Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
damsgard pahalı gelir mi acaba satın alma opsiyonlu kiralık filan

damsgard ve dolberg alıp kapatalım konuyu

Bizim takımda "en komik" olarak yapıyormuş vazifesini. Antremanı sallamamış olabilir.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Terim bozdu onun ayarlarını. Hakan Şükür, Elmander gibi oynatmak istedi. Olmayınca da kesti.
Terim Z kuşağını yönetemedi aslında. Başarısızlığının temel nedenlerinden biri de duydu.

4-5m maaş veremezsin. Değil cüzdan istersen bankayı çıkar salla.
Tamam hemfikirim ama süreci gözden geçirince yönetimdekilerin söylemleri ( en iyi kadroyu kuracağız, para harcanması gereken yerlere para harcayacağız vs. ) ve basına sızdırılan isimler taraftarı bir noktaya çıkardı ama bir bakıyorsun alakasız bir isim çıkıyor birden, mesele verim alıp alamamamız değil mevcut orta sahalardan daha iyi olacağı kesin ama taraftarı aptal yerine koymalarına tahammül edemiyorum...

Mico geldi mi arkadaşlar. Ben oyuncu bazlı çöp yada muhresem oyuncu demiyorum kimseye çunku sistemine gore farklilik gosteriyor. Bunun en basit ornegi gecen seneki takim
A.ligi maclarina baksan tum takim bir sevilla bir dorrmund, lige gore bakarsan 1461 trabzon forum içindeki ayni oyuncularin ayni yilda ayni kisiler tarafindan degerlendirilmesi bu sekilde.

O nedenle hangi taktikte hangi bölgede oynadığına bağlı değişir.

Bunun en güzel iki örnegi var biri berkan diğeri cicaldau. Biri ofansa yakin oynatilip a.liginde ve ligde golleri siralarken birileri birsey diyip bu adam orta sahaya oyun kurucu olarak cekildiginden beri istatistiksel olarak eleştiri konusu olmuş durumda. Aynısı berkan için gecerli orta sahada boğucu press yukunu cekip orta saha kendi işini yaparken en son forvet arkasi plase sol ileri iç oyuncusu olarak asist yapması isteniyor ve yerden yere vuruluyordu.
Hocalar da bir garip oyunculara gore sistem olusturacagina sisteme oyuncu entegre ettigimiz icin burnumuz boktan cikmiyor ya.
Senelerdir düzenli olarak hollanda liginde oynayan adamı elestirmek icin elestirmem. Bu saatten sonra bir konuda tek elestiri konum yaş olacaktır. Herkes diyor ki yabanci siniri ne olacak haber cikiyor bu adam yedek. La kardeşim git buyuk takim altyapilarina +3 yabanci sartini saglayan veletleri al getir. Olympiacos yapip kendine 1 senede 20 milyonluk oyuncu cikarirken güzel de bize gelince mi soru işareti.

Ozellikle chelsea, city, psg, barca bu 4 kulübün altı cevher birinde bulamazsan diğerinde elbet bulursun. Şuralari bi talan edip mevcut imkanlardan yararlanmak gerekiyor. Sonra eksik gorursen yine gider 27+ uygun maliyetli oyuncu bakarsın.

Tamam hemfikirim ama süreci gözden geçirince yönetimdekilerin söylemleri ( en iyi kadroyu kuracağız, para harcanması gereken yerlere para harcayacağız vs. ) ve basına sızdırılan isimler taraftarı bir noktaya çıkardı ama bir bakıyorsun alakasız bir isim çıkıyor birden, mesele verim alıp alamamamız değil mevcut orta sahalardan daha iyi olacağı kesin ama taraftarı aptal yerine koymalarına tahammül edemiyorum...
ee harcıyorlar zaten Gökhan. Dursun'u zerre sevmem; benim gözümde haindir.
Gueye fırsat transferiydi bizim için ama adam kalmak istedi takımında.
Floran, bi sürü sebep var ama kimse de alamıyor, cidden sorunlu bir durumu var bunun ne kadar çok istemiş olsam bile.
Carvalho kendisi 3-4m maaş, Betis 10m bonservis deniliyor.
Başka isim var mı bizimle çıkıp almadığımız?

Bunlar transfer falan yapamaz artik, yapsalarda fena kaziķ yıyerek yaparlar...omer faruk.beyaz nasi oyuncu arkadaslar takip eden var mi, alsak is yapar mi?

Terim bozdu onun ayarlarını. Hakan Şükür, Elmander gibi oynatmak istedi. Olmayınca da kesti.
Terim Z kuşağını yönetemedi aslında. Başarısızlığının temel nedenlerinden biri de duydu.
Aynen öyle. Değişimi takip edip kendini güncelleyemiyorsan başarısızlık kaçınılmaz. En azından yeniliğe açık hevesli bir yardımcı heyeti kursaydı yine ağırlığı ile götürürdü.

Veiga yi begendim ben , klas oyuncu. Ama bu yonetimin brezilyadan adam almasi imkansiza yakin

Bunlar transfer falan yapamaz artik, yapsalarda fena kaziķ yıyerek yaparlar...omer faruk.beyaz nasi oyuncu arkadaslar takip eden var mi, alsak is yapar mi?

bunlar transfer yapamaz zaten reis dediğine göre napalım ömre faruk beyaz'ı, 55 gol 155 asist yapar harika bi oyuncu ama malesef almanya 2.liginden magdeburg adlı takım kapmış bile

onana kaç para arkadaşlar 5mye falan bitecekse hemen imza atardım

Aynen öyle. Değişimi takip edip kendini güncelleyemiyorsan başarısızlık kaçınılmaz. En azından yeniliğe açık hevesli bir yardımcı heyeti kursaydı yine ağırlığı ile götürürdü.

Egonun olduğu yerde astların hiç bir hükmü yoktur. Bunu bilerek gelen ve kalan asttan da hayır gelmez zaten.
Bknz: Bakanlar Kurulu

Veiga yi begendim ben , klas oyuncu. Ama bu yonetimin brezilyadan adam almasi imkansiza yakin
Sezon başlangıç bitiş süreleri ters olduğu için özellikle Brezilya dışına çıkmamış oyuncuların adapte olabilmesi için 1-1,5 yıl gerekiyor. Brezilya'dan hazır oyuncu gelmesi çok zordur. Bu beklentiyle alınan her futbolcu hüsran yaratır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt