Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim bozdu onun ayarlarını. Hakan Şükür, Elmander gibi oynatmak istedi. Olmayınca da kesti.Bizim takımda "en komik" olarak yapıyormuş vazifesini. Antremanı sallamamış olabilir.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Tamam hemfikirim ama süreci gözden geçirince yönetimdekilerin söylemleri ( en iyi kadroyu kuracağız, para harcanması gereken yerlere para harcayacağız vs. ) ve basına sızdırılan isimler taraftarı bir noktaya çıkardı ama bir bakıyorsun alakasız bir isim çıkıyor birden, mesele verim alıp alamamamız değil mevcut orta sahalardan daha iyi olacağı kesin ama taraftarı aptal yerine koymalarına tahammül edemiyorum...4-5m maaş veremezsin. Değil cüzdan istersen bankayı çıkar salla.
ee harcıyorlar zaten Gökhan. Dursun'u zerre sevmem; benim gözümde haindir.Tamam hemfikirim ama süreci gözden geçirince yönetimdekilerin söylemleri ( en iyi kadroyu kuracağız, para harcanması gereken yerlere para harcayacağız vs. ) ve basına sızdırılan isimler taraftarı bir noktaya çıkardı ama bir bakıyorsun alakasız bir isim çıkıyor birden, mesele verim alıp alamamamız değil mevcut orta sahalardan daha iyi olacağı kesin ama taraftarı aptal yerine koymalarına tahammül edemiyorum...
Aynen öyle. Değişimi takip edip kendini güncelleyemiyorsan başarısızlık kaçınılmaz. En azından yeniliğe açık hevesli bir yardımcı heyeti kursaydı yine ağırlığı ile götürürdü.Terim bozdu onun ayarlarını. Hakan Şükür, Elmander gibi oynatmak istedi. Olmayınca da kesti.
Terim Z kuşağını yönetemedi aslında. Başarısızlığının temel nedenlerinden biri de duydu.
İyi ki doğdun Ömer
Bunlar transfer falan yapamaz artik, yapsalarda fena kaziķ yıyerek yaparlar...omer faruk.beyaz nasi oyuncu arkadaslar takip eden var mi, alsak is yapar mi?
Egonun olduğu yerde astların hiç bir hükmü yoktur. Bunu bilerek gelen ve kalan asttan da hayır gelmez zaten.Aynen öyle. Değişimi takip edip kendini güncelleyemiyorsan başarısızlık kaçınılmaz. En azından yeniliğe açık hevesli bir yardımcı heyeti kursaydı yine ağırlığı ile götürürdü.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
onana kaç para arkadaşlar 5mye falan bitecekse hemen imza atardım
Sezon başlangıç bitiş süreleri ters olduğu için özellikle Brezilya dışına çıkmamış oyuncuların adapte olabilmesi için 1-1,5 yıl gerekiyor. Brezilya'dan hazır oyuncu gelmesi çok zordur. Bu beklentiyle alınan her futbolcu hüsran yaratır.Veiga yi begendim ben , klas oyuncu. Ama bu yonetimin brezilyadan adam almasi imkansiza yakin