- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.380
- 4.588
O halde os ya girecek ofansif oyuncu kalmiyor ama akbaba haric. Bence biz bunu ilk 11 icin aldik yavHocam ben yabancı gelip yerli gitmez diyorum bu belki cigaldau gidişi olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O halde os ya girecek ofansif oyuncu kalmiyor ama akbaba haric. Bence biz bunu ilk 11 icin aldik yavHocam ben yabancı gelip yerli gitmez diyorum bu belki cigaldau gidişi olabilir
öyle deme şimdi çok çalışkanmışLan bu miço top kapmada 24. falanmış. Ne diye alıyoz o zaman bunu.
Lan bu miço top kapmada 24. falanmış. Ne diye alıyoz o zaman bunu.
o ne be?şef gümüş kıvrıma ne dersin?
Ağabey midstö çok pahalı olmazsa iyi bir rotasyon oyuncusu olur kanaatindeyim. Zaten her defasında Sergio sonrasında 3 orta saha hamlesi olacağı vurgulanmış idibu metdsöden iyisi alınabiliyosa bekleyip o zmn öyle yapılmalı yok daha iyisini alamayız denirosa o zmn midstö alınmalı.
efsane ve efendi olsunbu metdsöden iyisi alınabiliyosa bekleyip o zmn öyle yapılmalı yok daha iyisini alamayız denirosa o zmn midstö alınmalı.
midsö yedek için eh işte ama ilk 11 e net 6 lazım reis.midsö 6 ve 8i yedeklesin,bize görünmesin yeterlibu metdsöden iyisi alınabiliyosa bekleyip o zmn öyle yapılmalı yok daha iyisini alamayız denirosa o zmn midstö alınmalı.
efsane ve efendi olsun
Ağabey midstö çok pahalı olmazsa iyi bir rotasyon oyuncusu olur kanaatindeyim. Zaten her defasında Sergio sonrasında 3 orta saha hamlesi olacağı vurgulanmış idi
Benjamin Andremidsö yedek için eh işte ama ilk 11 e net 6 lazım reis.midsö 6 ve 8i yedeklesin,bize görünmesin yeterli
O zaman almamamız uygun düşerbunu aldıktan sonra 2 tane daha o.s almazlar ki bu herif işte ilk 11e.