Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu malonun 3-4 maçını izledim özellikle açtım baktım millet belki iyidir falan diyor ama acı gerçeği söyliyeyim bu adam taylan kadar futbolcu

Fazlası yok hatta taylan bile bazen içine pirlo kaçmış gibi oynuyordu.Bu malo bizim cicaldau gibi sevimli hayalet casperın farklı bir çeşidi 90 dakika 3 maçını izledim bu maçlar da ortalama 14 yada 15 kez topla buluştu buluşmadı savunma desen hiç bir numarası yok rakibi kovalama var biraz ama o da tatmin etmez hollanda ligi biraz yumuşak öyle pek ikili mücadele de olmuyor o yüzden o konu da muallakta kaldım hava topları zaten yok gibi birşey top kontrolü standart bizim berkan nasılsa o da öyle gibi hatta berkan bence bundan daha iyi futbolcu netim bu konu da dinamik iki yönlü gitgeli malodan daha çalışkan oyuncu berkan

Yani işin özü birileri eğer ki doğruysa 3,5 milyon euro rakamı galatasarayı çok fena soyuyorlar

Cimrilikten joao pedroyu kaçırıp buna 3,5 veriyor olmak nasıl neyle izah edilir emin değilim

Tek güzel yanı bu transferin hala resmiyete kavuşmamış olması bende acaba bu isim yem mi dedirtiyor ki umarım öyledir

Adamlar 1 aydır oyala oyala midtso mu malo mu ne getiriyor ulan git hadjiahmeti al konyadan en azından adam ligi tanıyor

Antalyalı fernando bu malo dan kötü mü şimdi hadi çıksın konuşsun biri 1 milyona serbest kalma durumu var biz maloya 3,5 vereceğiz hemi

Bunun adı soygun vurgun kapkaç dolandırılma hortumlama kundaklama haneye tecavüz ne ararsan var

Okan buruk ta şaibeli topa girdi eğer yarın bir gün bir menejerlik şirketiyle bağlantısı varsa orata bişey çıkarsa yedi ceddini laciverte boyarlar

Torrente transferden komisyon vermişler de reddetmiş ya sözde allahın köylüsü

İnşallah herkes şerefli olup reddediyordur
neye göre kıyaslama yapıyorsun
hayatında kac kere izledin midtso yu de olur olmaz ithamlarda bulunup milletin kafasını karıştırıyorsun
o söyledigin futbolcuların özellikleri ile midtso nun özelliklerini neye göre kıyaslıyorsun karşılılı maclarını mı izlediniz
yok ligi tanıyormus buda son zamanlarda söylenen en büyük palavra
Okan hoca bu takımın hocası adamın gelecegi Galatasaray daki performansı belilrleryici olucak
demekki okan hoca istiyor demekki ona yönelik planları var
oturdugunz yerden sallayıp duruyorsunuz

Bu malonun 3-4 maçını izledim özellikle açtım baktım millet belki iyidir falan diyor ama acı gerçeği söyliyeyim bu adam taylan kadar futbolcu

Fazlası yok hatta taylan bile bazen içine pirlo kaçmış gibi oynuyordu.Bu malo bizim cicaldau gibi sevimli hayalet casperın farklı bir çeşidi 90 dakika 3 maçını izledim bu maçlar da ortalama 14 yada 15 kez topla buluştu buluşmadı savunma desen hiç bir numarası yok rakibi kovalama var biraz ama o da tatmin etmez hollanda ligi biraz yumuşak öyle pek ikili mücadele de olmuyor o yüzden o konu da muallakta kaldım hava topları zaten yok gibi birşey top kontrolü standart bizim berkan nasılsa o da öyle gibi hatta berkan bence bundan daha iyi futbolcu netim bu konu da dinamik iki yönlü gitgeli malodan daha çalışkan oyuncu berkan

Yani işin özü birileri eğer ki doğruysa 3,5 milyon euro rakamı galatasarayı çok fena soyuyorlar

Cimrilikten joao pedroyu kaçırıp buna 3,5 veriyor olmak nasıl neyle izah edilir emin değilim

Tek güzel yanı bu transferin hala resmiyete kavuşmamış olması bende acaba bu isim yem mi dedirtiyor ki umarım öyledir

Hangi maçları izledin kardeş söyler misin bende izleyeceğim . Bende izledim maçlarını anlattığın profil ile alakası yok adamın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

neye göre kıyaslama yapıyorsun
hayatında kac kere izledin midtso yu de olur olmaz ithamlarda bulunup milletin kafasını karıştırıyorsun
o söyledigin futbolcuların özellikleri ile midtso nun özelliklerini neye göre kıyaslıyorsun karşılılı maclarını mı izlediniz
yok ligi tanıyormus buda son zamanlarda söylenen en büyük palavra
Okan hoca bu takımın hocası adamın gelecegi Galatasaray daki performansı belilrleryici olucak
demekki okan hoca istiyor demekki ona yönelik planları var
oturdugunz yerden sallayıp duruyorsunuz

Yeni bir mesaj daha yazdım kardeş bu adamın üşenmedim üç 90 dakika maçını izledim

İsmi bizle geçmeden kimsenin tanımadığı bir oyucuyu savunacaksan aç maçlarını sende izle sonra gel savun burada

Ha yok biliyorsan tanıyorsan sen anlat oyuncuyu

Biz sallamıyoruz senin gibilerine yutturdular yıllarca inamotoları pulgarları artık bizde inanmayıp açıp izliyoruz kimdir necidir

Sen 300 500 bin euro için pedroyu kaçırıp bu oyuncuya 3,5 milyon veriyorsan aç izle takımın nasıl bir oyuncu alıyormuş bak

Oturduğun yerden konuşma okan babanın oğlu mu senin bunların en iyisi fatihti hala bize soktuğu cicaldau morutan luyindama kazıklarını nasıl temizleriz onu düşünüyoruz

Yeni bir mesaj daha yazdım kardeş bu adamın üşenmedim üç 90 dakika maçını izledim

İsmi bizle geçmeden kimsenin tanımadığı bir oyucuyu savunacaksan aç maçlarını sende izle sonra gel savun burada

Biz sallamıyoruz senin gibilerine yutturdular yıllarca inamotoları pulgarları artık bizde inanmayıp açıp izliyoruz kimdir necidir

Sen 300 500 bin euro için pedroyu kaçırıp bu oyuncuya 3,5 milyon veriyorsan aç izle takımın nasıl bir oyuncu alıyormuş bak

Oturduğun yerden konuşma okan babanın oğlu mu senin bunların en iyisi fatihti hala bize soktuğu cicaldau morutan luyindama kazıklarını nasıl temizleriz onu düşünüyoruz
katılmıyorum. kardeş sana
biraz fazla bagırıyorsun.
aşırıda tepki gösteriyorsun
menager ithamları para yeme ithamları yanlış bir bakış açısı
iyi bir takım kurmak isimli oyuncularla değil takım genetiğine uygun olan oyuncularla olur
yoksa her sene en fazla parayı harcayan CL şampiyonu olur avrupara
sen genetğine uygun topcu alacaksın belli ki scouatlar ona göre planlamış hocaya sunmus
izleyip görmek lazım

De Zerbi bırak maaşı oyuncu listesini görünce zaten direkt uzaklaşmıştır Rose' da öyle.13. olan takımı alıp ilk 10 hedefi koyacak kadro oluşturmak nedir?

Bu transferleri Burak Elmas'ta yapardı maalesef

Uzun zaman oldu senin kadar bi nefret ile kendini bilmez yorumlar yapan birisini görmedim . Oyuncuyu bende dün izledim baya detaylı izledim . Bir kere kıyasladığın adam Taylan ile alakası yok yani profil olarak alakası yok Taylan hantal durağan ayakları normal elinden geleni yapmaya çalışan ama defansif meziyetleri kısıtlı bi alan oyuncusu , bu adam ise enerjisi yüksek oyununu 60 metreye yayabilecek dripling yapabilen ayakları iyi 6 da 8 de oynayabilen tam olarak olmasa da Atibaya biraz özellik olarak benzeyen (atiba kadar iyi değil ) 2 3 mevkiyi yedekleyebilecek bir oyuncu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

geçen seneki kadro ile bu seneki kadromuzu kişi kişi kıyaslayalım.

muslera-muslera (değişmedi)

boey-dubois (net güçlendi)
nelsson-nelsson (değişmedi)
marcao-abdulkerim (net güç kaybedildi)
pva-pva (değişmedi)

taylan-??
berkan-??
cicaldau-oliviera (net güçlendi)

kerem-kerem (değişmedi)
babel-yunus (net güçlendi)

mm-seferovic (net güçlendi)

geçen seneye göre ilk onbirden 5 oyuncu değişmiş. 3 oyuncu nokta atışı transfer olmuş bence. değişmeyen bölgeler zaten herkesin hemfikir olduğu iyi oyuncular. marcao'nun gitmesi de en doğru olanıydı. yerini de o bölgenin türkiye'de oynayan kendi çapında en iyi oyuncusunu aldılar. tabi marcao seviyesinde olamaz ama abdulkerim'e de kötü transfer diyemeyiz.

sonuç olarak şu ana kadarki yapılanlara başarılı transferler diyebiliriz.

işteee şimdi zurnanın zort dediği yere geliyoruz. BU TAKIMA 2 TARTIŞMASIZ KALİTELİ ORTA SAHA ALIN LÜTFEN. bak gerisi çorap söküğü gibi gelecek yahu. tek yapmanız gereken 2 adet sağlam orta saha almak bu.

sonra alternatif hücum oyuncusu mu alırsınız, potansiyelli stoper mi alırsınız AMA ÖNCE ŞU ORTA SAHAYI ÇÖZÜN LÜTFEN.

fb yıllardır onlarca transfer yapar aynı bölgeye ama adam gibi bir forvet ve sağ/sol bek almaz. biz de yıllardır net bir orta saha almayız. hayır yani bilerek mi yapıyorlar akıl alır gibi değil.

geçen seneki kadro ile bu seneki kadromuzu kişi kişi kıyaslayalım.

muslera-muslera (değişmedi)

boey-dubois (net güçlendi)
nelsson-nelsson (değişmedi)
marcao-abdulkerim (net güç kaybedildi)
pva-pva (değişmedi)

taylan-??
berkan-??
cicaldau-oliviera (net güçlendi)

kerem-kerem (değişmedi)
babel-yunus (net güçlendi)

mm-seferovic (net güçlendi)

geçen seneye göre ilk onbirden 5 oyuncu değişmiş. 3 oyuncu nokta atışı transfer olmuş bence. değişmeyen bölgeler zaten herkesin hemfikir olduğu iyi oyuncular. marcao'nun gitmesi de en doğru olanıydı. yerini de o bölgenin türkiye'de oynayan kendi çapında en iyi oyuncusunu aldılar. tabi marcao seviyesinde olamaz ama abdulkerim'e de kötü transfer diyemeyiz.

sonuç olarak şu ana kadarki yapılanlara başarılı transferler diyebiliriz.

işteee şimdi zurnanın zort dediği yere geliyoruz. BU TAKIMA 2 TARTIŞMASIZ KALİTELİ ORTA SAHA ALIN LÜTFEN. bak gerisi çorap söküğü gibi gelecek yahu. tek yapmanız gereken 2 adet sağlam orta saha almak bu.

sonra alternatif hücum oyuncusu mu alırsınız, potansiyelli stoper mi alırsınız AMA ÖNCE ŞU ORTA SAHAYI ÇÖZÜN LÜTFEN.
Miço geldi ortasahada pek bir değişim yok. Diğer bölgelerde güçlenme var evet ama 10 numara yada iyi bir ortasaha gelmezse birçuval incir çöp olur, 13. Olmayız belki ama 5.oluruz.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

btw kim min jea ilk fb'ye geldiğinde, yurt dışı kaynaklı hemen hemen herkes oyuncunun sadece 1 sene basamak olarak kullanmak için bir kulüp aradığından ve yüksek maaş ve düşük serbest kalma bedeli istediğinden dolayı fb'ye geldiğini söylüyordu. hakikaten de öyleymiş.

bu arada ben gittiği bedele de inanmıyorum orası ayrı konu ama fb için ciddi güç kaybı oldu. adamın parasını da gidip jesusun 2-3 milyonluk 30 yaşındaki g.amerikalı topçularına gömdüler.

FAA.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt