Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera
dubois nelsson a.kerim pva
midtsjö s.oliveira
yunus evander kerem
seferovic
şampiyon olur mu
Midso yerine belki daha sağlam bir 6 numara stoper içinde Abdülkerim in durumuna göre belki başka biri. Ki Kaan Ayhan bu yüzden önemli bence. Böyle olursa Sampi. Diyerek lige baslariz.

Yanlız renktas evanderin şutları gayet iyi. Ara paslarida. Eksik yönleri vardir ama bu şut yada pas değil :)
Yok ben adamı ne küçümsüyorum ne de abartıyorum. Olaya fiyat performans olarak bakıyorum.

Sadece demek istediğim 10 numarayı giyince oyuncuyu tanımayanlar tribünlerde farklı beklentiye giriyor.

Maça gidiyorsanız sizin de dikkatinizi çekmiştir. Bu nasıl 10 numara, yine kazık yedik, 40 metreden vurup gol atmasını uçup kaçmasını falan bekliyorlar. Benim demek istediğim oyuncuyu doğru anlatmak lazım insanlara. Yalan yok adam Belhanda'nın biraz mücadele etmeyen versiyonu ama Belhanda'ya göre final işlerini daha iyi yapıyor.

Evanderi kaka leite yapma itemleri acilmistir

Avrupanin en iyi on numarasi evanderdir aksini iddia eden yoktur sanirim.

8 numarada oynayabilen 10 belhanda yani.
sinan-engin.gif

En güzel yorum bence. Sonuçta istatistikleri belli bir adam. Türkiye ligi de İspanya İngiltere değil yani. Gelsin artık diğer mevkileri de halledelim cidden biraz daha beklersek bunuda alamiycaz.
Bir de vakit geçtikçe menajer üfürmeleri başlıyor artık. Onlar daha riskli. Evander belli ki hocanın verdiği isimlerden biri. Kulübü yokuş yapmıyorsa anlaşırsın orta yerde. Omurgayı kuralım da biz sonrasında fırsat transferlerine bakarız.

Yok ben adamı ne küçümsüyorum ne de abartıyorum. Olaya fiyat performans olarak bakıyorum.

Sadece demek istediğim 10 numarayı giyince oyuncuyu tanımayanlar tribünlerde farklı beklentiye giriyor.

Maça gidiyorsanız sizin de dikkatinizi çekmiştir. Bu nasıl 10 numara, yine kazık yedik, 40 metreden vurup gol atmasını uçup kaçmasını falan bekliyorlar. Benim demek istediğim oyuncuyu doğru anlatmak lazım insanlara. Yalan yok adam Belhanda'nın biraz mücadele etmeyen versiyonu ama Belhanda'ya göre final işlerini daha iyi yapıyor.
Yani Gedson bile fark yaratmıştı orta sahamızda. Gedsonu küçümsemek için söylemiyorum. Sonuçta 2 yönlü bir orta saha gedson. Yani süper şutları süper paslari olan bir adam değil. Orta şeker. Evander Gedsondan beş kat iyi şut ve ara pas atar ondan şüphem yok. O yüzden bizim taraftar sever bence. Birde kadro cidden iyi olmaya başladı. Yani taşlar yerine oturunca bambaşka bir takım içinde gayet faydalı olabilir. Taraftar cok severbilirde. Çünkü fırsatı buldu mu cidden iyi ve isabetli şutlar atiyo. Çalım da iyi bu arada. Taraftarın en sevdiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt