- 1 Haziran 2015
- 27.581
- 19.156
- 2.148
midtsjö yedek mi olur diyorsun ?Bir 6 daha alınacak.
iyi para vereceğiz bonservisine. bana pek inandırıcı gelmiyor
kanat ve forvet yedeği gelir diyorum ben miço ve evander haricinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
midtsjö yedek mi olur diyorsun ?Bir 6 daha alınacak.
Evander o kadar iyi olsa midillandda mı olurdu?
Şöyle bir 6 numara yok mu alalım hemen
Hadi yine iyisin Can. Belhanda sonrası yine bol bol başlığı altında çarpışacağımız bir oyuncu aldık.Senelerdir hayalini kurduğum Evander'in gelmesi rüya gibi... Sonunda Belhanda'dan sonra kaliteli bir orta saha izleyeceğiz şükürler olsun

Yavv...
Sanırım büyük külüplerin kamplarından bir 6 bakıyoruz ordan birini düşürürsek hem oliviera hem o 6 yı yedekleyecek ama olurda düşüremez isek elimiz boş kalmasın 6 da bu herif oynasın diye aldılar.midtsjö yedek mi olur diyorsun ?
midtsjö yedek mi olur diyorsun ?
Haluklara bilet kesildi Griliş sonrası daha haber alamazlarEvander gelseydi ANK ve Haluk yumurtlardı. Evander Galatasarayda diyen hesapların hepsi birbirine bakıp etkileşim peşindeki kolpacılar.
Nelson usulu 25 taksitle aliyorsak direk 7m da olabilir o rakam. Belki onub icin uzadi bunca zaman5.2 mıymış bonservis
Haluk zaten 3-4 gündür okan hoca kimi isterse evander yada harit onu alacak bitirmeye yakınlar diyordu.Evander gelseydi ANK ve Haluk yumurtlardı. Evander Galatasarayda diyen hesapların hepsi birbirine bakıp etkileşim peşindeki kolpacılar.