Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.689
- 13.396
- 2.463
Takımı özledik. Bize antrenmanda da olsa takımı görmek için fırsat yaratan yönetime teşekkür ederiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-3-3 sağ forvet solada zaha yaparsak rakibin içinden geçerler bence şöyle bi kadro meselabakambu-İcardi çift forvet nasıl olur arkalarında Zaha ve Kerem buarada Bakambu Bursasporda sağ kanat forvet oynadı. Ek bilgi : Buna rağmen eğer o sene penaltıları fernando değilde bakambu atsaydı gol kralı oluyordu
Güvenilir mi bu herif?
nico kolpacısı öglen hala ikna etmeye calıstıgımızı yazdı.onu gectim.pedro almedia iyi haberci ama o da daha önceki verdigi haberin cıkmasını bekliyo.şu an etkileşim peşinde.ortalık alev aldıgı için.baska bişey yok.lequipe artık beklemeyecegimzi yazdı paredesiBaya dillendi dış basında Paredes, umarım daha iyisini alırız
önceden evet ama paredes işi yattı.lequipe vazgectigimizi yazdı daha dünGüvenilir mi bu herif?
muthiş iş yaparlar dediğim gibi bursaspordayken stadta çok izledim aslında orda sağ açık başladı içe doğru koşularla çok gol attı.Forvet o ayı brezilyalı febenin aldığı fernando idi.Penaltıları bakambu atsa idi gol kralı olurdu.Diğer takımlarda özellikle villereade sanırım forvete evrildi4-3-3 sağ forvet solada zaha yaparsak rakibin içinden geçerler bence şöyle bi kadro mesela
Muslera
Boey Nelson Abdülkerim Angelino
Torreira
Demirbay Fred
Bakambu İcardi Zaha
Bence yatti demek dogru olmaz. Paredes resti yiyip, tamam eski teklifinizi kabul ediyorum diyebilir.önceden evet ama paredes işi yattı.lequipe vazgectigimiz yazdı daha dün
Pardesten vazgeçtik,fred bekliyoruz
Bursa dönemi 8 sene önce yalnız rnsmuthiş iş yaparlar dediğim gibi bursaspordayken stadta çok izledim aslında orda sağ açık başladı içe doğru koşularla çok gol attı.Forvet o ayı brezilyalı febenin aldığı fernando idi.Penaltıları bakambu atsa idi gol kralı olurdu.Diğer takımlarda özellikle villereade sanırım forvete evrildi
bunun artık olmayacagı cok belli,fransız kaynakları vazgectigimizi yazdıgı için artık almayızTransferde anlık değişimler çok olur, olmaz dediğin olur, olur dediğin olmaz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugünkü Bakambu performansına yorumum