Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımı özledik. Bize antrenmanda da olsa takımı görmek için fırsat yaratan yönetime teşekkür ederiz.

bakambu-İcardi çift forvet nasıl olur arkalarında Zaha ve Kerem buarada Bakambu Bursasporda sağ kanat forvet oynadı. Ek bilgi : Buna rağmen eğer o sene penaltıları fernando değilde bakambu atsaydı gol kralı oluyordu
4-3-3 sağ forvet solada zaha yaparsak rakibin içinden geçerler bence şöyle bi kadro mesela

Muslera
Boey Nelson Abdülkerim Angelino
Torreira
Demirbay Fred
Bakambu İcardi Zaha

Baya dillendi dış basında Paredes, umarım daha iyisini alırız
nico kolpacısı öglen hala ikna etmeye calıstıgımızı yazdı.onu gectim.pedro almedia iyi haberci ama o da daha önceki verdigi haberin cıkmasını bekliyo.şu an etkileşim peşinde.ortalık alev aldıgı için.baska bişey yok.lequipe artık beklemeyecegimzi yazdı paredesi

fred en ciddisi şu an

4-3-3 sağ forvet solada zaha yaparsak rakibin içinden geçerler bence şöyle bi kadro mesela

Muslera
Boey Nelson Abdülkerim Angelino
Torreira
Demirbay Fred
Bakambu İcardi Zaha
muthiş iş yaparlar dediğim gibi bursaspordayken stadta çok izledim aslında orda sağ açık başladı içe doğru koşularla çok gol attı.Forvet o ayı brezilyalı febenin aldığı fernando idi.Penaltıları bakambu atsa idi gol kralı olurdu.Diğer takımlarda özellikle villereade sanırım forvete evrildi

Paredes aradığımiz adam değil bence

muthiş iş yaparlar dediğim gibi bursaspordayken stadta çok izledim aslında orda sağ açık başladı içe doğru koşularla çok gol attı.Forvet o ayı brezilyalı febenin aldığı fernando idi.Penaltıları bakambu atsa idi gol kralı olurdu.Diğer takımlarda özellikle villereade sanırım forvete evrildi
Bursa dönemi 8 sene önce yalnız rns

Bu yaşta o mevkide devamlı iyi oynayacağını sanmıyorum, bi de zaniolo kalacaksa onu kanatta oynatmak daha mantıklı olur

Paredes klüp bulamayınca bize mi yanlamaya başlamış :d 2.5m euro yıllık ücret üstü verilmemeli gelecekse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt