- 2 Temmuz 2011
- 132.885
- 55.701
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hani inatlasmayalım ama pedro almedia ne kadar iyi haberci olsa da paredes bitmeden paredesi aldıgımızı o yazdı. sonra haberi yalan cıktı.şimdi de etkileşim pesinde,twitter Galatasarayla yanıyo çünkü
öyle yapıyor osak toreyra bizde olmazdıparedes'e daha önce resmi teklif yaptiysak 500 bin euro düsürelim o teklifi trollük olsun.
bende onu diyom abi.dun youtube kanalında da fred konusunda çok istekli oldugumuzu söylemiş.paredes artık tarih olduYinede Fabrizio'dan şaşmayalım Fred bir şekil biter.
Abi yarin yine iş başı yapacağım sabah senin twitlerinle günün ilk kahvesini içme planları yapıyorum
Sprinter özellikleri baya iyi artı düz bi adam değil bildiğim kadarıyla bileklerinde iyi zorlanmadan oynar ordamuthiş iş yaparlar dediğim gibi bursaspordayken stadta çok izledim aslında orda sağ açık başladı içe doğru koşularla çok gol attı.Forvet o ayı brezilyalı febenin aldığı fernando idi.Penaltıları bakambu atsa idi gol kralı olurdu.Diğer takımlarda özellikle villereade sanırım forvete evrildi
Goretzka diye duyduk ama ne kadar doğru bilmiyorum.RAMS BIZE GUENDOUZI GETIR
Gravenberg olsun fred olmazsaFred ve Paredes yerine fransa’dan Boey transferi gibi genc bir orta saha tercih ederim