Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hani inatlasmayalım ama pedro almedia ne kadar iyi haberci olsa da paredes bitmeden paredesi aldıgımızı o yazdı. sonra haberi yalan cıktı.şimdi de etkileşim pesinde,twitter Galatasarayla yanıyo çünkü

Tamam öyle de olabilir ayrı konu ama şu yazdı vazgeçtik bu yazdı vazgeçtik diye oyuncu gelemeyecek değil çok parametre var transfer işlerinde geri çekilip dönüşünü de beklemiş olabiliriz. Hiç sürpriz olmaz bir anda bitmesi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fred transferi için Çarşamba günü 1 hareketlilik bekliyom ben.Manchester United genelde 1 transfer yaparken önce çarşamba günü teklifi yapıyo daha sonra cumartesi günü oyuncunun transferini bitiriyo.Amrabat konusunda oyuncuyla anlaşılmış.Kulübüne de çarşamba günü 1 teklif yapılır..

o manchestera bosuna gidilmedi,fred hala evinde.karısı da manchestera yeni dönüyo sanırım.

muthiş iş yaparlar dediğim gibi bursaspordayken stadta çok izledim aslında orda sağ açık başladı içe doğru koşularla çok gol attı.Forvet o ayı brezilyalı febenin aldığı fernando idi.Penaltıları bakambu atsa idi gol kralı olurdu.Diğer takımlarda özellikle villereade sanırım forvete evrildi
Sprinter özellikleri baya iyi artı düz bi adam değil bildiğim kadarıyla bileklerinde iyi zorlanmadan oynar orda

Siz olsanız herhangi bir sakatlık ve formsuzluk unsuru düşünmeksizin, ilk hafta Kayseri deplasmanına nasıl bir kadro ile çıkardınız?

bu aek sanırım bizim playoff turundaki muhtemel rakiplerimizden biri idi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt