Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.580
- 17.745
- 1.338
önceden evet ama paredes işi yattı.lequipe vazgectigimizi yazdı daha dün
O işler öyle yürümüyor ki Sergencim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önceden evet ama paredes işi yattı.lequipe vazgectigimizi yazdı daha dün
tabiki bencede zaniola oynar sağ kanatta ama bakambu göz ardı edilcek bir yetenek değil benceBursa dönemi 8 sene önce yalnız rns
Bu yaşta o mevkide devamlı iyi oynayacağını sanmıyorum, bi de zaniolo kalacaksa onu kanatta oynatmak daha mantıklı olur
![]()
Cédric Bakambu - Stats 24/25
Player stats of Cédric Bakambu (Real Betis Sevilla) ➤ Goals ➤ Assists ➤ Matches played ➤ All performance datawww.transfermarkt.com
hani inatlasmayalım ama pedro almedia ne kadar iyi haberci olsa da paredes bitmeden paredesi aldıgımızı o yazdı. sonra haberi yalan cıktı.şimdi de etkileşim pesinde,twitter Galatasarayla yanıyo çünkü
katılıyorum, bursadayken ben de çok beğeniyordum. katki saglayacagini da düşünüyorum, lakin kanattan ziyade forvette iş yapar bence.tabiki bencede zaniola oynar sağ kanatta ama bakambu göz ardı edilcek bir yetenek değil bence
dewamındaki kurtarış da fena idiugurcan penaltı kurtardı
Aslında bakambu zaha zanioloyu görünce bunlara o pasları atacak adam kendisiParedes aradığımiz adam değil bence
Abi yarin yine iş başı yapacağım sabah senin twitlerinle günün ilk kahvesini içme planları yapıyorum
faggotzonspor maalesef vermiyordewamındaki kurtarış da fena idi
alsak yaw bunu