Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda Sergio Oliveira var. Muhtemelen Kerem Demirbay gelecek. İkisi de Paredes’in tam muadili değil ama Paredes yerine çok daha farklı bir profil olan Fred’in gelmesini tercih ederim.

Bursa dönemi 8 sene önce yalnız rns

Bu yaşta o mevkide devamlı iyi oynayacağını sanmıyorum, bi de zaniolo kalacaksa onu kanatta oynatmak daha mantıklı olur

tabiki bencede zaniola oynar sağ kanatta ama bakambu göz ardı edilcek bir yetenek değil bence

Paredes’ten daha iyisi var alternatif olayının taktik olduğunu düşünüyorum.

Fred profil olarak daha iyi olabilir ama Paredes’ten daha iyi diyemeyiz rahatlıkla.

Bence eşit ayarda isimler. Önemli olan bizim hangisine ihtiyacımız olduğu. Ve hangisinin uyumunun daha iyi olacağı.

İcardi’nin gelişi tetikleyebilir süreci Paredes yönünde olumlu şekilde.

Fred ise çabukluğu ve top kapma becerisi ile öne çıkar. Paredes’i son dönemde izleyemedik. O kadar çevik değil tabi ama defansif açıdan daha katkısı yüksek olur.

Geçen sene Rashicayla İcardi'yi istemiştim aldık şimdi de Bakambuyla Rafa Silva'yı istiyom.Şu Rafa Silva ile ilgili haberler gelmeye başlamalı :D

Bu kadar muazzam transferlerden sonra Paradesi yakıştıramıyorum bu kadroya çok daha iyi bir isim gelmeli en azından daha hazır tempolu bir isim bunca ay Paredes için beklediğimiz sanmiyorum

paredes daha olmaz,ben bile cok isterken artık olmaz diyorum.lequipe daha dun yazdı vazgectigimizi.1 gunde değişmez bu herhalde.

paredes'e daha önce resmi teklif yaptiysak 500 bin euro düsürelim o teklifi trollük olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt