Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahim heyecanımız söndü yardim et

Günay baba nerede kaldi yav Icardi reis bile geldi.

- Sezon sonu şampiyonluk gitti, Ali İstifa.
- Zaha geliyor, çok yaşa Büyük Başkan.
- Zaha'yı rakip aldı, Ali İstifa
- Tadiç geldi, çok yaşa Büyük Başkan.
- Icardi imzayı attı, Ali İstifa

Adamlar anlık veri odaklı algoritma gibi çıktı vermekte
Yalama oldular iyice 😂

Fiziksel olarak hala fena değilse çift hane yapacaktır rahat şekilde.Pereyrayi alacaklar sanırım.Defansa da birini çekecekler.Tadic,Becao,Ferdi hariç 11e baktığımda tinercileri daha üstün görüyorum ki Fener çoğunlukla Tadic in ayağına bakacak ve Dzeko'nun diyabet,kolestrol yada prostat gibi durumlardan sorun yasamamasini bekleyecekler.Bence 2. Olan tjk olacak gibime geliyor.
Reis biz 1. olalım da gerisi mesele değil.

Tjk kadrosu dar ne olursa olsun ama Tadic’i ve Pereyra’yı birlikte alsalardı, şansları ciddi artardı.

Rebic için de iş yapar ama dediğim gibi Cenk de yapıyordu, rol bölünmesi olur aralarında.

Burnleyin kadro bayağı kötü ligde duramaz bu kadroyla.Bize boey için max 15 teklif ederler gibi bir beke direk 20 vermezler.

cl'de bir galibiyet 2.8 milyon euro imiş ohaaa!

zaha 1 yıllık maliyeti 6.7 m eur (sonraki senelerde 4.3'e düşecek bu maliyet)
icardi 1 yıllık maliyeti 8.8 m eur
angelinho 1 yıllık maliyeti 3.8 m eur
kaan 1 yıllık maliyeti 2.8 m eur
bakambu maliyeti 2.2 m eur
halil dervişoğlu 1 yıllık maliyeti 0.5 k eur

bu seneki transferler ile 24-25 m eur yıllık mali yükün altına girdik. ancak kalite muazzam seviyede arttı.

geriye kalan takımın da bir o kadar maliyeti olsa;

sadece gruplara kalıp 7 puan falan toplasak neredeyse tüm takımın 1 senelik maliyeti rahat çıkıyor.

sponsorluklar falan hariç.

Reis biz 1. olalım da gerisi mesele değil.

Tjk kadrosu dar ne olursa olsun ama Tadic’i ve Pereyra’yı birlikte alsalardı, şansları ciddi artardı.

Rebic için de iş yapar ama dediğim gibi Cenk de yapıyordu, rol bölünmesi olur aralarında.
Aslında benzer profiller de bir bakımdan ama Rebicin topla ilişkisi daha iyi çalım falan da atıyor, orta da açar.O yüzden geçişlerde falan daha çok işe yarar bence en azından sol taraf için Cenkin üst profili gibi.Cenk forvete alışık olduğu için sol forvette oynarken çok içeri atıyor kendini o yüzden oradan tek katkıyı Masuaku çizgiyi kullandığında aliyolardi ama tabii her şeyin dışında bence yine biz şampiyonuz, dış etkenler disinda futbol anlamında önümüzde bir tehdit görmüyorum eğer kadroyu gereksiz şişirip üstüne yerli kuralindan sorun yasamazsak

Demirbayi bugun alamadik galiba. Neyse yarin iki kere aliriz.
giphy.webp

bu sene satış yapmayıp, avrupa'da başarı ile, seneye avrupa'da başarılı olmuş takımdan, boey-nelsson-zaniolo gibi oyuncuların satışı ile ciddi gelirler elde edebiliriz.

yine takımın ana omurgası korunup, iki-üç takviye ile benzer döngüye girebiliriz.

bunun olabilmesi için kritik nokta, bu seneki kadronun cl'ye katılım sağlaması ve avrupa'da bir iki tur ilerlemek. bunu başarabilirsek önümüz çok rahat açılır.

Kerem demirbay geliyorsa Sergio gitsin, yerine iyi bir 8 alalım. Öteki türlü kadro çok şişiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt