Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Bülent uslu denen gavaton paylaşımı tam bir eziklik...

Yav senin kadronda zaha var icardi var Torreira var Zaniolo var sen daha tadic diyorsun bırakın bu işleri devre arası söverler tadice hepsi
Hay ağzına sağlık renktaş deminden beri yazmamak için zor tuttum kendimi Tadiç ne arkadaş bu adamın nasıl bir başarısı var tamam iyi oyuncu da bu kadar abartılmasını anlayamıyorum..

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_5897.webp

Paylaşıldı mi bilmiyorum. Tier olarak nedir yine hakim değilim, haber için paylaştım.

Paylaşıldı ve 1 ay once kendisi paredes Galatasarayda dedi ama yalan çıktı.simdi twitterdaki etkileşimi görüp yazmış büyük ihtimal.zaten psg ile 6 milyona anlaşmıştık,psg sorun değildi,paredes sorundu.ayrica daha önceki haberinde 4-5 milyon bonservis demisti bi de.lequipe dün paredesten vazgectigimizi yazdi

Transferleri artık bonservisi ile yapıyoruz, Angelino kiralık ama oyuncuyla gelecek sene devam etmek üzere uygun bir fiyata opsiyon koyduruyoruz.
İcardi, Zaha, Bakambu, Halil, Günay, gelecek orta saha, Kerem Demirbay , Rashica dahil hepsi gelecek sene bizim oyuncumuz olacak.
Önümüzdeki sene takım hazır olacak, bir ton transfer yapmak zorunda kalmayacağız.
Aslında bu sene önümüzdeki senenin takımını da kuruyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt