- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
evet fred için kritik hafta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emin Bayram > Merih Demiral
Bu sene Gs nin maclarini takip etmekten zaman bulamayacaksin rdas.Bu arada Arda nin sakatlığı sanırım sıkıntılı. Menisküs diyorlar. Ameliyat ta gerekebilirmis. Öyle olursa en az 5-6 ay yok. Ameliyatsız da 1-2 ay en az yok. Ula ne güzel takip edecek bir şey bulduk arda gulerin maçları izlerdik felan diyorduk. Şansızlık
Afrikalinin iyisi ya kanat yada forvet olur , afrikalidan iyi orta saha 10da 1 çıkar
Bence emin Abdül den sonra yerli en iyi stoper olabilir. Ozan kabak tan falan daha iyi. Çağlar ve Merih belki bir tık iyi olabilir.
zaha-icardi
kerem-------rashica
fred-torreira
angel-apo-nelsson-boey
günay
Nelson hariç katılıyorum. Eminden bir cacık olmaz. Olmadığı aşikar tam saatli bomba zira.Renkdas öyle bakarsak bizim ligdeki stoperlerin hicbiri Avrupa için yeterli değil.Bir çoğunda ayak yok teknik yok oyun kurma yok boyu posu uzun diye stoper yapmışlar
Bilmiyorum ama o yastaki adamlara +20 milyon vermemiz imkansiz. Tabi sponsorlar, para benim degil mi? Ver gitsin diyebilirlerBuyuk ihtimal Gunduzi ve bu sene yedek kalsa da Kessie.
Bu arada lig ismi verirsem aday sayisi 5'e filan duser dediyse EPL degil.