Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Arda nin sakatlığı sanırım sıkıntılı. Menisküs diyorlar. Ameliyat ta gerekebilirmis. Öyle olursa en az 5-6 ay yok. Ameliyatsız da 1-2 ay en az yok. Ula ne güzel takip edecek bir şey bulduk arda gulerin maçları izlerdik felan diyorduk. Şansızlık

Bu arada Arda nin sakatlığı sanırım sıkıntılı. Menisküs diyorlar. Ameliyat ta gerekebilirmis. Öyle olursa en az 5-6 ay yok. Ameliyatsız da 1-2 ay en az yok. Ula ne güzel takip edecek bir şey bulduk arda gulerin maçları izlerdik felan diyorduk. Şansızlık
Bu sene Gs nin maclarini takip etmekten zaman bulamayacaksin rdas.
Avrupa, Kupa Lig derken haftada 2-3 mac olacak.

N'dombele'ye bitik diyenler Napoli performansıyla değerlendiriyor. Ordaki performansı göz doldursa zaten şu an almamız söz konusu olamazdı

Bence emin Abdül den sonra yerli en iyi stoper olabilir. Ozan kabak tan falan daha iyi. Çağlar ve Merih belki bir tık iyi olabilir.

Yerli Rotasyonumuzu ilk 11 seviyesine cekmeliyiz

Keremin yoklugunda Baris ona yakin katkiyi verebilecek seviyeye geldi diye düsünüyorum
Ayni Sekilde Emin Bayrami Nelsson/Apo seviyesine yaklastirmak zorundayiz
bunun üstüne Demirbay Sergio arasinda o kadar büyük bir fark oldugunu düsünmüyorum.
Günay daha arada ilk 11 baslayacaktir diye düsünüyorum.
Halil yoklukta forvet arkasi veya cift forvette is yapar.

Renkdas öyle bakarsak bizim ligdeki stoperlerin hicbiri Avrupa için yeterli değil.Bir çoğunda ayak yok teknik yok oyun kurma yok boyu posu uzun diye stoper yapmışlar
Nelson hariç katılıyorum. Eminden bir cacık olmaz. Olmadığı aşikar tam saatli bomba zira.

Diyelim De Paul geldi. Kasim ayi gibi
El Mundo Deportivo : MLS'de mutsuz olan Messi, Avrupa'ya donup UCL oynamak istiyor. Yakin arkadasi De Paul ile hergun iletisim halinde ve Galatasaray ile ilgili bilgi aliyor.

kurban bayramı bitmedi mi ? Ndombele'yi ne yapacağız.

Bilmiyorum ama o yastaki adamlara +20 milyon vermemiz imkansiz. Tabi sponsorlar, para benim degil mi? Ver gitsin diyebilirler 😁 Buyuk ihtimal Gunduzi ve bu sene yedek kalsa da Kessie.
Bu arada lig ismi verirsem aday sayisi 5'e filan duser dediyse EPL degil.

prowse, graven, soucek değilmiş.

de paul ve zielinski imkansız

bence sallıyor ama bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt