Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
castore işi ciddi galiba ya. geçenlerde de birkaç forma hesabında marka adı verilmeden duyum verilmişti. Nike da bizim ülkedeki sponsorlukları çekmeyi düşünüyormuş vs vs

belki daha yüksek ücret verebilirler de bilemiyorum marka değeri, ürünlerin çeşitli ülkelerde satış imkanı falan soru işareti. Ellerindeki en değerli takım Newcastle şu an. Bizim aracılığımızla ülkeye girişleri kendileri adına da iyi dönüş yaptırır.

Ne puma ne adidas hiç içime sinmiyor nike her açıdan en iyisiydi de bakınca diğer seçenekler de hep küçük. Sıkıntı var.

Adam gecen sene 42 maç Pariste ilk 11 başlamış ortalama 82 dakika süre almış bunu nesini anlamıyorsunuz
Yaşa göre kıyas yapmayalım mı yani bu adam geçen seneden hızı daha azalmamış mıdır veya psg nin açık alanda yakalanma şekliyle bizimkisi bir mi olacak iyi gelsin 40ına kadar oynasın bi zamanlar en iyisiydi nasıl olsa

Nelsson giderse Ramos yada Bonucci gelsin isterim.

ula ben fred bekliyorum,sizde kolpacılarla vakit geçiriyosunuz ya.fabrizio bu hafta kritik dedi fred için.yarında dolunay var,herseye hazırlıklı olalım

Yaşa göre kıyas yapmayalım mı yani bu adam geçen seneden hızı daha azalmamış mıdır veya psg nin açık alanda yakalanma şekliyle bizimkisi bir mi olacak iyi gelsin 40ına kadar oynasın bi zamanlar en iyisiydi nasıl olsa
haliyle 1 yıl daha yavaş ama bu adam en iyi dineminde de öyle çok hızlı bir stoper değildi ayrıca bu adam ayağı çok iyi olan pozisyon bilgisi muhteşem olan hırslı ve agresif bir stoper

şu zalgiris maçı geçse bi iyi olacak
maç öncesi nelsson gitmek istiyor falan gibi saçma sapan gündemler yanlış

daha fazla şov transferine gerek yok artık bjk gibi olacağız diye tırsıyorum onlar da pjanicler batsuayiler alex t. falan doldurmuştu.

artık biraz askere ihtiyaç var kabul etseniz de etmeseniz de

midsö-fred
dubois-ramos
morutan-felix ya da dybala

olur olursa

Tabi ki yıllık maaşı önemlidir eğer 1 senelik anlaşma için 3.5 milyona gelirim derse hemen gelsin bana kalırsa
Aynen Bende öyle düsünüyorum da bir 3-5 Imza parasi 4-5,5 arasi da yillik maasa 1+1 kontrat ister diye düsünüyorum yani 12-15 milyon kopar Burdan

haliyle 1 yıl daha yavaş ama bu adam en iyisi İskenderun öyle çok hızlı bir stoper değildi ayrıca bu adam ayağı çok iyi olan pozisyon bilgisi muhteşem olan hırslı ve afresif bir stoper
Valla realiteye bakıyorum bir zamanların en iyisi diye getirip nellsonun yerine koyarız sonra niye yetişmedi diye üzülürüz

Nelsson gidecekse Davinson gibi hızlı stoper lazım. Ama ben kalmasını isterim. Uyum yakalamış savunmayı bozmayalım bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt