Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem takımdaki en büyük zayıf halka yapma r’daş gözünü seveyim yerli olmasa Kerem ilk 11 in yanından geçemez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kerem iki senedir +10 gol +10 asist yapiyor. Zaniolo bunu yapabilse, burada dakika basi siirler destanlar yazilir

Fred -> Arabistan

gibime geliyor
Fabrizio araplar da istiyor demişti

Herifler piyasada haksız rekabet maalesef
Icardi gibi , ekibimizi görmüş bit futbolcu olsa neyse derdim ama

zaniolo'ya 35 veren olsa çoktan gitmişti zaten biraz kendini toplayıp yükselmesi lazım şu an bence 35 veren olmaz

Merih söylentileri yayılmış yerli olmasının dışında bence nelsonu aratır gibi hayırlısı.Belki de ali çalım deniyordur

Kimse kusura bakmasin ama Demirbay'a ilave olarak bir orta saha daha gelecekse o adam 30 yas ve üzeri olmamali. Fred mred 10 kagida alacaksin, elde patlarsa satma ihtimalin yok denecek kadar az. Sözlesmesinin sonuna 1 yil kalmis 30 yasindaki bir orta sahaya verilecek bonservis tas catlasa 5-6 olur.

Kimse kusura bakmasin ama Demirbay'a ilave olarak bir orta saha daha gelecekse o adam 30 yas ve üzeri olmamali. Fred mred 10 kagida alacaksin, elde patlarsa satma ihtimalin yok denecek kadar az. Sözlesmesinin sonuna 1 yil kalmis 30 yasindaki bir orta sahaya verilecek bonservis tas catlasa 5-6 olur.
kusura baktım uza

Kerem iki senedir +10 gol +10 asist yapiyor. Zaniolo bunu yapabilse, burada dakika basi siirler destanlar yazilir
Keremi kotulemek için söylemiyorum ama Zaniolo 346 dk oynamış 5 gol Kerem 2600 dk oynamış Zaniolonun hazır gelmediğini biliyorduk sağlıklı değerlendirme yapmak için bu seneyi görmemiz en doğrusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt