Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.611
- 101.808
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem iki senedir +10 gol +10 asist yapiyor. Zaniolo bunu yapabilse, burada dakika basi siirler destanlar yazilirKerem takımdaki en büyük zayıf halka yapma r’daş gözünü seveyim yerli olmasa Kerem ilk 11 in yanından geçemez
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
telaffuz değil ki o rtaş
ruhumuz fakir , Erden Timuru anlayamıyoruzElimizde İtalyanların Wonderkid'i var ve bazı arkadaşlar satmanın derdinde. Ya bırakın kalsın bir sene Avrupa'da bir piyasa yapsın sonra satarız.
Varol dostumsana inanırım
Evet şu kadroya Evander istiyorlardı oradan anladım zaten.ruhumuz fakir , Erden Timuru anlayamıyoruz
Uefa gelirleri sezon sonunda gelmiyor mu ?Çok saçma bir şey yazmış arkadaş. Sen satış yapsan da yapmasan da bankalar birliği ödemelerini yapmak zorundasın. Direkt uefa gelirlerine el koyarlar.
Demek istedigim fark etmez senin odemen varsa direkt kombine gelirinden veya sponsor gelirlerinden veya yayin gelirlerinden alir her turlu. Odemezsen daha da faize biner bunu yapmak mantikli degilUefa gelirleri sezon sonunda gelmiyor mu ?
kusura baktım uzaKimse kusura bakmasin ama Demirbay'a ilave olarak bir orta saha daha gelecekse o adam 30 yas ve üzeri olmamali. Fred mred 10 kagida alacaksin, elde patlarsa satma ihtimalin yok denecek kadar az. Sözlesmesinin sonuna 1 yil kalmis 30 yasindaki bir orta sahaya verilecek bonservis tas catlasa 5-6 olur.
Keremi kotulemek için söylemiyorum ama Zaniolo 346 dk oynamış 5 gol Kerem 2600 dk oynamış Zaniolonun hazır gelmediğini biliyorduk sağlıklı değerlendirme yapmak için bu seneyi görmemiz en doğrusu.Kerem iki senedir +10 gol +10 asist yapiyor. Zaniolo bunu yapabilse, burada dakika basi siirler destanlar yazilir