Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.649
- 4.923
- 673
sergio ramos ekibimize kalite katıcaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenere gitsinDzeko dedenin emekli aylığını çekmeye bile gider ramos. Zımba gibi herif hala
bana sorarsan da tam tersi futbolu daha sakin ve aidiyet olan gören üst yaşlar istemiyor da fifa bağımlısı transfer ve twitterda etkileşim alırız hastalığına tutulmuş olanlar istiyor gibi
Karizmasına karizma katacak bir dokunuş fena olmaz sanki. Yanlara sarı kırmızı bir çizgi de olabilir, illa uzatmasına gerek yokbana genç zahayı hatırlatıyor o yüzden kalsın derim
Belhandadan kotuyse eyvahO kadar ileri gidiyorum
Belhanda > Kamada
Ekranda gördüğünden çok canlı izlemişimdir adamıYav İsmail gözünü seveyim basket yorumla![]()
efe bu sene kiralanıp, full oynamalıkerem berkan efe varya abi ne yapacağız o kadar adamı
çişini tutamayacak yaşa gelmiş adamsergio ramos ekibimize kalite katıcaktır
Aynı yaştalar ama dzeko ramosun abisi gibi duruyor görüntü olarakfenere gitsin
dzekoya abilik yapar![]()
Bu iş öyle olmuyor da yine de sen bilirsin.Sonradan giren mertens ve morutan daha iyiydi. Sergio da iyiydi. Zaniolo kötüydü. Kimseye karsi kotu niyetim yok. Iyi oynarsa en cok ben sevinirim. Zaniolodan beklentim talisca seviyesi. 15m euro verdik deniyor ki aslinda 40m luk topcu. O zaman gostersin
Bankalar birliği anlaşması var kulüplerin gelirlerin yarısı bankalar birliğine gidiyor.
Hedef ndombele ise zaten nelsson ile takas ve paraya çözülür. Bb den böyle yırtarsın ama bence hedef başkaOnu biliyorum da bonservisi sınırlayıcı bir durum yok demek istediğim.
Çişini yaparken sahaya bıraktığı ayakkabı bağcıklarıyla bile savunur bizim ligin hücumcularını.çişini tutamayacak yaşa gelmiş adam
rams park koridorlarında sidik kokusu istemiyoruz
İsmail.dünya üzerinde ramosa burun kıvıracak td var mıdır acep