Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.244
- 7.654
- 2.568
Kamada yı çok büyütüyorsunuz. Benden demesi.
2-3 maçı canlı izleyin anlayacaksınız ne demek istediğimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
scout ağırlıklı bi transfer politikamız yok ki ? garanti adamlar + 1 ya da 2 potensiyal şeklinde transfer yapılıyor 2 sezondurBu seneki transfer stratejimizi pek doğru bulmuyorum. İcardi, Rashica harici daha scout ağırlıklı bir transfer politikası bekliyordum açıkçası. Nelsson satılırsa yerine yine ilerde satabileceğimiz bir isim alınmalı.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sakin ol rtaş. can sıkıntısından geyik yapılıyor. ne ramos ne pepe gündemde yok.Ramos da gelirse beini iptal ediyorum kesin patlar bu sezon takım daha böyle ucucaz kacicaz diye girdiğimiz sezonlarda yamulmadigimiz yok gibi çok da olmadı ama olduğunda hüsran oldu gibi geliyor bana kim nerde nasıl oynayacak muamma geliyor bana biraz biz de frene basıp, satış filan kovalamaliyiz sanki mesela şu Yusuf Demir aklıma geldikçe tutuluyorum zararına bile olsa gitse keşke
Halen çok iyi halen hamleleri zamanlamaları hepsi muazzam
Ramos bence de lüks olur artık genç oyuncu kazanmaya bakmalıyız emin duruyor orda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hiç de değilKamada yı çok büyütüyorsunuz. Benden demesi.
1500 tl taraftar forması. 100 TL'ye de isim bastırdım. Yalnız formada hiç sponsor yok ne arkada ne öndeAnladim sagol, peki fiyati ne kadarmis formalarin?
hükmen mağlubiyetMuslera
Nelsson Ramos Apo
Boey Lucas Fred Angelino
Zani Icardi Zaha
Budur!
Sent from my iPhone using Tapatalk
En çokta bu yüzden istiyorum melo sonrası böyle kudurtucu adamımız olmadıRamos takımdaki çirkef oyuncu eksikliğini giderir o açıdan olumlu bakıyorum.Geçen sene mesela bjk maçında torreirayı dayak manyağı yaptılar biri çıkıp siz ne ayaksınız demedi.
modrice genç diyen mi var?Ramos yaşlı diyorsunuzda dünyanın en iyi takımı denilen takımda orta sahada 37 lik Modriç oynuyor halen
wideoyu izlemezseniz kusura bakaceğaz