Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seneki transfer stratejimizi pek doğru bulmuyorum. İcardi, Rashica harici daha scout ağırlıklı bir transfer politikası bekliyordum açıkçası. Nelsson satılırsa yerine yine ilerde satabileceğimiz bir isim alınmalı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
scout ağırlıklı bi transfer politikamız yok ki ? garanti adamlar + 1 ya da 2 potensiyal şeklinde transfer yapılıyor 2 sezondur

Ramos bence de lüks olur artık genç oyuncu kazanmaya bakmalıyız emin duruyor orda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ramos da gelirse beini iptal ediyorum kesin patlar bu sezon takım daha böyle ucucaz kacicaz diye girdiğimiz sezonlarda yamulmadigimiz yok gibi çok da olmadı ama olduğunda hüsran oldu gibi geliyor bana kim nerde nasıl oynayacak muamma geliyor bana biraz biz de frene basıp, satış filan kovalamaliyiz sanki mesela şu Yusuf Demir aklıma geldikçe tutuluyorum zararına bile olsa gitse keşke
sakin ol rtaş. can sıkıntısından geyik yapılıyor. ne ramos ne pepe gündemde yok.

Ramos yaşlı diyorsunuzda dünyanın en iyi takımı denilen takımda orta sahada 37 lik Modriç oynuyor halen

Muslera

Nelsson Ramos Apo

Boey Lucas Fred Angelino

Zani Icardi Zaha

Budur!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ramos takımdaki çirkef oyuncu eksikliğini giderir o açıdan olumlu bakıyorum.Geçen sene mesela bjk maçında torreirayı dayak manyağı yaptılar biri çıkıp siz ne ayaksınız demedi.
En çokta bu yüzden istiyorum melo sonrası böyle kudurtucu adamımız olmadı

Psg geçen sezon Ramos un forma giydigi 33 maçta kalesinde 36 gol görmüş hadi bu bilgiyi ne yaparsanız yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt