Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YouTube katil muhtemelen maçin 38. dakika da yayina geçer skor 3-0 olmus olur bütün golleri kaçirmis oluruz ve maç rölantiye girmiş olur

527b949f992df10964480d60.jpg

Bu bile övülmüştü alındığında ''kimi alacaksın son günde yav, beğenmeyenlerin ne başarısı var adam kariyer yav''

Herifin bağları kopardılar o pzsyona prnaltı çıkmadı bu ülkede. Birde utanmadan o maçı konuşuyorlar şrfszler.

Nelsson'u satıp tüm parayı 37 yaşında bir stopere (adı sanı geçmişi ne olursa olsun) gömeceğimizi sanmıyorum. Kadroda satacak adam bırakmadınız yav Zaniolo'yu da göndermişiniz bakıyorum. Boey'i gönderip Dani Alves'i almadığınız kaldı. Dubois reisi yollayıp Mariano'yu alalım isterseniz bonus olarak. Amrabat da oynuyor hala Yunus'u satıp onu alalım

Bu bile övülmüştü alındığında ''kimi alacaksın son günde yav, beğenmeyenlerin ne başarısı var adam kariyer yav''

Transfer dönemi bitmeden 2-3 gün önce Ujfalusinin ayağı kırılmıştı mecbur kalındı yönetime suç bulmam bu transferde

Diego Godín emekli olmuş. Ramos ile aynı yaşta.

Örneklemelerde hatalar yapılıyor

Ramosun 40 yaşındaki hali Cris denen kişinin en fit zamanından 10 kat falan iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt